Home » Modna fotografija, Slide » Marla Resort 2015

Marla Resort 2015

Enigmatičnost antike, romantične ulice istarskih gradova, skroviti prolazi za ukradene poljupce, duge šetnje bajkovitom plažom u predvečerje, predivno čisto more, mirisi Mediterana, bakinog ormara i čipke koje podsjećaju na bakine istarske prozore i filigranske tkanine, poslužili su kao inspiracija za kolekciju Marla Resort 2015.

Fluidne tkanine, meke viskoze, pamuk i čipka koja podsjeća na starinske istarske prozore, krojevi koji izgledom prizivaju doba antike te dodir arta u ručno obrađenim reljefnim detaljima i raskošnom nakitu iz blistavih stakalaca, koji izgledom i bojama podsjećaju na one iz tajne morske škrinje, zaokružili su novu Marla modnu priču smještenu na skrovito odmorište, u kojemu mlada umjetnica istražuje i proučava njegovu povijest, u društvu najboljih prijatelja, knjige, kista i boje.


Ulogu mlade umjetnice u editorijalu odigrala je mlada, uspješna poslovna žena i sve poznatiji model s talijanskom adresom, Anita Pavičić.
Kreacije i styling: Nives Stepinac Grgurić
Fotografije: Ratko Grgurić

Sve fotografije na: marla.com.hr/kolekcije/
Kontakt i upit u vezi kolekcije: marla.com.hr/contact

Posted by on Jul 20 . Filed under Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2023 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA