Home » Modna fotografija » Fashion projekti: “Be Yourself”

Fashion projekti: “Be Yourself”

Kroz igru svjetlosti, popraćenu romantičnom arhitekturom grada Zagreba, fotograf Nenad Bravar, uhvatio je momenat proljeća, koji se savršeno stopio sa nježnom kolekcijom Marla Resort 2015. Kreacije su savršeno nošene laganim proljetnim povjetarcem te su se pretvorile u miris proljeća i zabilježene su zauvijek foto objektivom. Stilistica Katarina Vojković, ovim editorijalom željela je približiti kulturološku baštinu grada Zagreba mlađoj populaciji, koja je previše zauzeta virtualnim svijetom i površnošću današnjeg doba.

“U ovom projektu želimo spojiti kulturološki dio Zagreba sa trenutnim trendsetterskim izričajem. Također želimo pokazati kako krajnja želja treba biti ono instiktivno, što se stvara u sebi, gonjeno motom ”Be yourself”, kako bismo uvijek mogli uživati u prelijepoj baštini glavnog grada Zagreba, kao i modnom kreacijom, koja je prigodna u svakom trenutku i dokazala je svoje postojanje uz ovo prelijepo doba godine.”
(Katarina Vojković)

Photography: Nenad Bravar
Dresses: Marla design, Nives Stepinac Grgurić
MUA: Nika Doria Grbac, Barbara Kolunđija
Hair: Pink studio, Vlaška 96, Kornelija Kostic
Styling: Katarina Vojković
Models: Katarina Vojković
, Elena Kanaet, Sasha Wagner, Tamara Težak

Posted by on Jul 13 . Filed under Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA