Home » Savjeti, Stil » Volite li stil Cool Power žene?

Volite li stil Cool Power žene?

Žene – majke vole to praktično. U stalnoj jurnjavi za djecom i potrebi da budu na usluzi svojim ukućanima, nemaju puno vremena ( a ni volje) baviti se zavodljivim i maštovitim stylinzima. To naravno ne znači da im se ne može olakšati nekim modnim savjetima i objediniti praktičnost, estetiku i ekonomičnost u samo nekoliko kvalitetnih odjevnih predmeta i modnih dodataka, koji će im uvelike pomoći u svakodnevici, u kojoj imaju pravo uvijek izgledati lijepo i dotjerano.
Tamnije i neutralne boje, odnosno nijanse odjeće, najčešće su njihov izbor. One vole nenametljive odjevne predmete obogaćene ponekim zanimljivim detaljem, stoga su za njih kao stvoreni strukirani blazeri, majice koje prikrivaju neželjene kilograme a svojim detaljima (poput umetaka od čipke, gumbima, nabranim vratnim izrezom, orukavljem ili aplikacijom otkrivaju ljubav prema modi i atraktivne cipele niže potpetice, koje će naglasiti njihovu ženstvenost a osigurati laku pokretljivost i pri zahtjevnijim dnevnim zadacima. Ova odjeća i dodaci jednako su prikladni za posao kao i za dnevne slobodne aktivnosti, poput šetnje gradom i shoppinge.

Ukoliko volite i vi stil cool power žene, provjerite imate li već u svojoj garderobi: smoking blazer, ogrtač neutralnog tona, ogrlicu s većim karikama ( srebrnastog ili zlaćanog tona, bijelu), komotniji pulover neutralnog tona ( npr sivi) puf rukava i lađa ili okruglog izreza, vrećastu torbu sa zabavnim  printom ( prostranu, tipa bowling bag da u nju stane sve što trebate tokom dana), udobne balerinke ili cipele niske potpetice s nekim zgodnim detaljem poput zanimljivog kroja, elegantnijeg prošiva ili kopče. Birajte slojevitost kod odijevanja i tamnije tonove jeansa, u kojemu ćete uvijek izgledati vitkije nego što jeste.

Fotografije: mytheresa.com

Posted by on May 16 . Filed under Savjeti, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA