Home » Inspiracija, Slide » Inspiracija? Latex!

Inspiracija? Latex!


Latex je još uvijek većini nepoznat modni materijal u našim krajevima, iako ga mnogi priželjkuju. Mladi umjetnički par, Nenad i Katarina, bio je jedan od onih koji se i upoznao baš radi istoga.
Naime, Nenad kaže kako je svoju djevojku Katarinu upoznao na razgovoru za fetish snimanje. Oboje su imali iste interese i nakon par fotografija vidjeli da ih zanima mnogo toga sličnog pa je osim ljubavi, među njima stvorena i suradnja, koja raste i svaki put donosi novo iskustvo i ostvarenje.

Od zadnjih izdvajamo početak suradnje sa austrijskom latex kućom Simon O.
”Što želimo poručiti ovim fotografijama?”, govori Nenad te pojašnjava kako je vrijeme da i Hrvatska otkrije čari ovog odjevnog predmeta, koji je zapravo u imitaciji poput lažnih latex tajica, sadržaj mnogih ženskih ormara, posebno mlađe populacije, koja posjeduje i nekoliko primjeraka.

U najavi ovog kreativnog, talentiranog para su novi projekti, koji se odnose na „fetish“ fotografije i popratne video uratke, koje nestrpljivo iščekujemo.

Posted by on Apr 7 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA