Home » Inspiracija » Vatti & Matroschka

Vatti & Matroschka

Zamislite samo ovakvu situaciju:

– To je ljubav, velika ljubav, zlato… – rekao je Hans Vereni i ostavio ju bez teksta. Skoro i bez nogu jer je imala osjećaj da su joj se nakon njegovog monologa odsjekle u koljenima. Nakon 27 godina braka, požalila je što nikad nije čitala kolumne o SOS vodičima za napaćene žene.

– Doista? Ljubav? – prošaputala je loveći se za vrat, gubeći glas.

On: 65 godina, debelog trbuha, još debljeg auta i jako debelog konta. Ljubav: 23 godine, hladnih pronicljivih očiju, velikih grudi, uskog struka, tijesne haljine. Zove ga Vatti! Sa tvrdim T! On uzvraća sa Matruschka ( lutkica, Babuška) i pritom frče R. Rasplet događaja nagađate?

Fatalnije i brže od ebole, Matroschke poput opisane, ulijeću u brakove i veze poduzetnih, starijih Nijemaca, uglednih bankara, industrijalaca, lijepeći se za njihova po mjeri šivana odijela, rukom šivane rubove cipela, skupe aftershaveove a najspretnije su s kontima. Visokih apetita i orijentirane samo prema svom cilju, sačekuju ih u bankarskim foajeima, zavode ih za šankom skupocjenog bara, plešu lascivno u klubovima luksuznih hotela.

Vattiji ih promatraju, uvlače trbuhe dok im prilaze. Svaki treći muškarac iznad 50, prema nekim istraživanjima, uz sebe stišće mladu lutkicu. Zašto? Zato što ih duže drže mladima. Lutkice imaju puno volje i energije za seksualne aktivnosti a jednako su dobre i za ego. Upravo na taj način svoj ego je napumpao i Dieter, baš poput svog trbuha a pritom znatno olakšao konto, za više desetaka tisuća eura. Sa 67 godina, bez puno objašnjavanja okrenuo je leđa supruzi, također poslovnoj ženi. Irina, 46 godina mlađa od njega, udarila je par puta potpeticama i opasno nagazila njegov dugogodišnji brak.

Tako uglavnom počinju igre Elise Doolitle i profesora Higginsa. Irina je naučila parkirati Hummer, upoznala Ruinart Rose i odbacila Krimsekt, jasno, nabavila i Kelly, Birkin bag. S Hansom se izlazi na najluskuznija mjesta, u najbolje restorane u gradu, provodi vikende u Fährhaus Sylt ili u Veneciji u Cipriani. No ne više. Kratko je trajala njena ljubav s Hansom jer odnedavno živi sa It torbama, dizajnerskim haljinama koje je financirao Hans i Bertijem, jer mu je supruga. Nova žrtva ima 50 g, nosi samo prugasta odijela, vlasnik je 300 kvadrata stambenog prostora a ispred doma im je parkiran najnoviji model BMW-a i Porsche.

Zanimljivo?

Što ove žene mogu a da ne može prosječna Njemica?
“One znaju točno čime će privući muškarca, znaju njegove slabe točke i gdje se osjeća seksualno uskraćen.”, pojašnjavaju psiholozi. Također, vrlo rano nauče izraziti svoju ženstvenost. Postoje i škole za takvu naobrazbu gdje već vrlo mlade teenagerice uče biti “zločesta cura”. Investiraju u boju kose, perfektnu manikuru a cipele s visokim potpeticama i hod u njima, kratke haljine, dio su studijskog plana. Također usvajaju i da muškarac plaća račun, pridržava vrata, pomaže pri odijevanju mantila. Muškarcima koje odaberu daju ulogu prof. Higginsa a sebi Elize.

Dominiraju klavijaturom rituala prema staromodnim manirima i spretne su sa svim izazovima, dok veliki broj prevarenih Njemica bijesno raspravlja sa svojim nesimpatičnim prijateljicama. Dok Matruschke čiste račune podeblje gospode, žene srednjih godina se prave važne kako mogu sve same, sve znaju bolje, ne trebaju na sud jer ionako imaju dovoljno svog novca! Često su neuređene, nedotjerane ili zapuštene pa ne mogu konkurirati prpošnim Matruschkama.

Kako krivo!?! Nakon što izgube brak ili vezu, često ostaju same, u još gorem raspoloženju a da bi ponovno ulovile vlak, trebaju promijeniti način razmišljanja ili poći na flirt kurs. Treća je mogućnost zaviriti u poneki priručnik o seksualnosti. Tamo npr stoji kako muškarci do sredine 20-ih godina ostvaruju najviše orgazama a nakon te dobi pada razina testosterona. U poznijoj dobi ne ide bez kemije.

Nasuprot tome, žene iznad 40 doživljavaju seksualni gas. Stoga se savjetuje da se pozabave mladim Rusima! Uragan zvan Matroschke nije otpuhao samo puno Njemica već se seli i u druge krajeve, gdje je puno uspješnih i imućnih muškaraca. Da li su mužjaci s našeg područja u opasnosti a s njima i njihove veze još ne znam ali opreza nikad dosta, kao i informiranja a i dobna granica “žrtava” se lako spušta kad je konto debeljuškast.

Ne znam koliko bi uspjeha međutim imale opisane Matruschke uz naše domaće, kojih je sve više.

Upitate li se stoga ponovno, što rade zajedno muškarci od 40 i više sa djevojčicama od 20 i sitno, budite sigurni da ne tragaju za bozonom. Njihova kemija i fizika su vrlo jasne a zabava je njihov nabitniji dio.

Ona se sastoji u trošenju njegovog novca i njene mladosti, pa tko dulje izdrži.

Posted by on Apr 7 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA