Home » Inspiracija, Slide » Giveaway: Che Che set

Giveaway: Che Che set

Iza brenda CheChe stoji bračni par Goranka i Vanja Kokić. “Do izrade unikata od papira je dovela naša želja da stvorimo nešto zanimljivo a praktično. Naši unikati su namijenjeni osobama koje znaju što žele i koje su posebne a to svojim izgledom žele pokazati. Naša inspiracija su novine jer one nikad ne izlaze iz mode i uvijek su tu oko nas.”, kažu nam autori o svom radu i počecima.

Danas je CheChe brand u usponu, a atraktivni proizvodi istog potpisa našli su svoje mjesto na ramenima i oko vrata mnogih fashionistica i trendsetterica.
U giveawayu koji traje od 26. veljače u 23 h – 12. ožujka u 23 h imate priliku osvojiti komplet nakita ogrlicu i naušnice sa slike, savršeni proljetni set, koji će sigurno oplemeniti vašu garderobu i unijeti novi val svježine u kutijicu s nakitom!

Sve što trebate učini je:
– biti fan stranica Unikatne torbe i nakit od papira Che Che i Whatta Fashion (ako još niste, stisnite opciju like stranica)
– u prostor za komentare na Che Che fan stranici ispod ovog linka na članak, upišite odgovor na nagradno pitanje:

Kojih 5 proizvoda CheChe ima u ponudi?

Dobitnika/cu odabiru autori ovog branda 12. ožujka iza 23 h! Sretno!

 

Posted by on Mar 11 . Filed under Inspiracija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA