Home » Trendovi » Nova sportska kolekcija u Massu

Nova sportska kolekcija u Massu

Na policama Mass dućana već su svoje mjesto pronašli ženski i muški modeli iz sportske kolekcije proljeće/ljeto 2015. Tenisice više nisu rezervirane isključivo za sportske odjevne kombinacije, nego su postale modni dodatak oko kojeg se vrte svi trendovski modni stylinzi. Sportska obuća već neko vrijeme nije samo za dvorane i atletske staze, već je s vremenom postala i obuća za svaki dan i svaki stil.

Nike je dizajnirao novu kolekciju ovih već legendarnih tenisica, vodeći se najnovijim trendovima u svijetu mode, dok Adidas na velika vrata vraća svoje tradicionalne modele iz 80 – ih godina, osvježene modernim i urbanim detaljima i atraktivnim kombinacijama sa svoje tri karakteristične crte.

Ovogodišnje modne kombinacije diktiraju sportsku obuću uz svaki stil, bilo sportski, elegantni ili ulični. Upravo takva je i nova kolekcija proljeće/ljeto 2015, pomalo retro i u potpunosti u skladu s urbanim trendovima.

 

Novi modeli Nike Air Max, Adidas, Reebok već su dostupni na policama Massa, a uskoro stižu i najnoviji modeli Converse, Vans i Skechers.

Više o novoj kolekciji na www.mass-shoes.com

Posted by on Feb 20 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA