Home » Inspiracija » Jedna lenta i Metkovki!

Jedna lenta i Metkovki!


Okrunjena je nova Miss Hrvatske! U Dioklecijanovim podrumima održan je finalni izbor a lentu najljepše Hrvatice ponijela je Zagrepčanka Antonija Gogić, prva pratilja je Ivana Mandarić, druga Hana Bašić, a Miss fotogeničnosti Andrea Anković.

Dubrovačko – neretvanska županija je u ovoj oštroj konkurenciji imala čak tri svoje predstavnice: Brigitu Levanat iz Dubrovnika, Zrinku Kučinić iz Ploča te Andreu Anković iz Metkovića, od kojih je Andrea osvojila titulu Miss fotogeničnosti. Ovim putem Dubrovnik je nakon šest godina ponovno dobio Miss i osvojio jednu lentu na finalnom Izboru!

U publici su sa zanimanjem izbor pratile mnoge poznate osobe: putopisac Robert Pauletić, alkar Mario Šušnjara, aktualna Miss Italije kao specijalna gošća, kao i Dino Rađa, čija je supruga Viktorija odlučivala u ocjenjivačkom žiriju dok su u glazbenom dijelu programa nastupili Vuco i Lidija Bačić.

Fotografije: pr, Željko Šunjić

Posted by on Sep 25 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA