Home » Inspiracija » Natalio Đangradović: Jesen u znaku balonera

Natalio Đangradović: Jesen u znaku balonera

Poznati dubrovački dizajner, Natalio Đangradović, otkriva nam svoj modni prijedlog za jesen. Savjetuje dobar baloner, suknju do koljena, udobne cipele za sve vremenske prilike i veliku torbu u kojoj se krije kišobran. Simpatični Natalio ima rješenje za sve modne nedoumice i ističe da se treba prilagoditi bojama jeseni, te da smo svi vlasnici svoga stila.

Kako ističe Natalio, oni koji kopiraju naslovnice modnih magazina misle da su u trendu no bitno je istaknuti se u masi, a ne postati klon ili kopija modela s naslovnice. Baloner i crna haljinica njegova su dobitna kombinacija. Ove jeseni preporučuje baloner u boji pudera, kao odjevni predmet koji se uklapa u zaigrani mladenački stil i u strogu notu klasičnosti.

“Važan je pogled na samoga sebe i svijet oko sebe. Treba pratiti naravno, donekle univerzalni kodeks odijevanja ali to treba predočiti na svoj način, svojim stilom i na kraju pokazati moć odjeće koju nosimo.”, poručuje dizajner.

Natalio najviše voli dizajnirati kreacije za proljeće i ljeto, s obzirom da ta godišnja doba nose sa sobom maštovite boje, zanimljive krojeve, lepršavost i dizajneri iz njih crpe inspiraciju i moć stvaranja.

Jelena Hendić, foto: Doris Raguž

Posted by on Sep 14 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA