Home » Inspiracija » Modno snimanje u fotoobjektivu Domagoja Biondića

Modno snimanje u fotoobjektivu Domagoja Biondića

Manekenke Modnih izazova iz Zagreba, Sandra Šerbec i Maja Topić, odradile su modno snimanje u haljinama Modni izazovi i sa slamnatim šeširima u Slunju, preciznije prigradskom naselju grada Slunja zvanom Rastoke. Naime, radi se o mjestu gdje se rijeka Slunjčica preko stijena ulijeva u rijeku Koranu i stvara mnogo malih jezera i slapova. Rastoke su predvorje Plitvičkih jezera pa ih zbog toga zovu još i Male Plitvice.

Rastoke nam govore o simbiozi fantastičnih tvorevina prirode i ljudskih tehničkih dostignuća starih više stoljeća a tu se radi o takozvanim mlinicama. Idila koju stvara priroda prava je ljepota koju je teško ne zamijetiti jer naprosto očarava.


Turanj, gradska četvrt Karlovca simbol napada na Karlovac u Domovinakom ratu, bio je sljedeća destinacija snimanja Modnih izazova gdje su se djevojke vrlo rade fotografirale i pozirale. Zbirka oružja i vojnih vozila Domovinskog rata, izloženih na prostoru vojnog kompleksa Turanj, atrakcija je sama po sebi.

Rijetko je koja karlovačka lokacija toliko povijesno bogata a istovremeno vrlo jasna i prepoznatljiva kao što je Turanj.

Vrijedi istaknuti da je styling djevojaka na ovom snimanju bio jednostavan, a pozadine i samim time lokacije snimanja kompleksne i veoma bogate kako izgledom tako i poviješću.

Jelena Hendić, foto: Domagoj Biondić

Posted by on Sep 9 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA