Home » Savjeti, Trendovi » Bella Sicilia!

Bella Sicilia!

Nije potrebno da odlazite na godišnji odmor na Siciliju, ona je stigla k Vama! Nadahnuta njenom kulturom i krajolikom, običajima, Marla kolekcija spaja tradiciju sa suvremenošću u svojoj bjelini mekih pamučnih tkanina i krojeva, raskoši čipke.

Haljine Marla, bez naramenica, ženstvenih linija, naziva Catania i Taormina, uz dodatak profinjenih detalja poput nakita s poludragim kamenjem i kristalima, sunčanih naočala i torbi, luksuznih cipela, obećavaju look filmske zvijezde na odmoru.

“Innocent & Pure” look iz dnevnog, elegantnog s minimalnim dodacima pješčanih tonova ili azurno plave boje, pretvorite u večernji, zavodljiviji, dodatkom visokih potpetica i raskošnih detalja: blistavih naušnica s kristalima, koje podsjećaju na raskošne cvjetne vrtove i balkone, sandala s remenčićima i svjetlucavog clutcha!

Ove primamljive komade odjeće, obuće i accessoirea potražite u web shopovima: nov-a-porter.com, stylebop.com, mytheresa.com

Foto: nov -a- porter.com, www.stylebop.com, www.mytheresa.com

Posted by on Jul 24 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA