Home » Inspiracija, Media, Slide » Très Knit

Très Knit

U vašem je kraju još uvijek prehladno za haljine s bretelicama, tanke pamučne majice, košulje ali zato  dovoljno toplo da otkrijete noge? Prevrtljivi travanj voli tople haljine s rol kragnom, iz raznih mješavina vlakana, za sve dnevne aktivnosti. Dodate li “produženoj” rolki cipele s remenčićem ili zanimljive gležnjače, kožni shopper i cardigan s kožnim remenom, ne samo da ste ukusno odjeveni već i funkcionalno, za travanjske šetnje.

U trgovinama street style odjećom naići ćete i na treger haljine iz jerseya, mješavine viskoze i poliestera ili vunenih vlakana i kašmira, koje djeluju slatko uz gležnjače s peticom i uz tanju dolčevitu te kakvu zgodnu kapicu, šarenu ručnu torbu a zadovoljavaju potrebu za udobnom i toplom odjećom.
Haljine iz pletiva, empire forme, odlično će prikriti viškove na trbuhu i bokovima a nosive su i na posao iznad košulje, ispod cardigana ili lagane jakne. Uz uski jeans nosive su kao top, uz pumps s potpeticom djeluju elegantno, naročito ako vam je sva odjeća ton u ton.
Pretražite ormar, sigurno imate barem jedan takav komad koji ste zaboravili a još ga možete iskoristiti!

foto: lyst.com, bloomingdales.com, couturecandy.com

Posted by on Apr 13 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA