Home » Kozmetika, Media, Slide » We like… Artistry Signature Color

We like… Artistry Signature Color

Alexander McQueen savršeno je sažeo: “U današnjoj modi ne postoje pravila. Sve je u individualnosti i osobnom stilu”. Osobni stil definiran je karakterom, raspoloženjem, emocijama, odjećom, modnim dodacima i make-upom. Osobni stil je izraz individualnosti koja jednostavne stvari pretvara u poželjne, u “stil s potpisom”. Kada je riječ o make-upu našu osobnost najbolje izražava ruž za usne. Beskrajan izbor boja i tekstura pruža nebrojene mogućnosti za izražavanje vlastitog stila i zato ruž za usne može reći puno toga, bez ijedne izgovorene riječi.

Svoju osobnost ovog proljeća izrazite novom kolekcijom ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ ruževa za usne iz Amwaya. Luksuznim, zavodljivim i zanosnim bojama ovi ruževi osvajaju na prvi pogled. ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ kolekcija uključuje 16 nijansi klasičnih kremastih ruževa za usne i 7 nijansi sjajnih ruževa za usne. Izražajni pigmenti, zavodljive nijanse, nova hidratantna formula i domišljato pakiranječine ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ najboljim ARTISTRY ruževima do sada.

 

Raskošna paleta nijansi

Svjetski poznat vizažist Rick DiCecca osmislio je raskošan spektar nijansi, od mekih i nježnih bež do odvažnih crvenih.

Revolucionarno pakiranje

Elegantan dizajn pakiranja s mehanizmom na odvrtanje zaštitni je znak ARTISTRY™ SIGNATURE COLOR™ kolekcije ruževa. Radi se o precizno dizajniranom i izvedenom patentiranom sustavu čiji mehanizam se sastoji od 17 dijelova. Mehanizam na odvrtanje olakšava nanošenje te osigurava da je poklopac uvijek sigurno zatvoren.

Nova formula

ARTISTRY SIGNATURE COLOR ruževi za usne sadrže posebno formuliranu prozirnu podlogu koja omogućava da se pigmenti boje stope s prirodnom bojom usana te tako boja ruža na usnama odgovara boji ruža u pakiranju.

Formula sadrži i Signature Color pigmente osmišljene kako bi se osigurala savršena količina boje i prekrivenost.Lako se nanose te čine usne raskošno mekanim i glatkim, njegovanim i hidratiziranim. Formula se ne razmazuje i ne prelijeva preko rubova usana.

ARTISTRYSIGNATURE COLORkolekcija uključuje:

Klasični kremasti ruž za usne (zlatno pakiranje)
ARTISTRY SIGNATURE COLOR ruž za usne omekšava, hidratizira i pomlađuje usne. Sastav bogat uljima osigurava intenzivnu hidrataciju te pomaže zadržati 36% vlažnosti na usnama. Vitamin E dodatno obogaćuje formulu i pomaže zaštititi usne od svakodnevnih oštećenja. Ovaj ruž dostupan je u 16 raskošnih nijansi.

Sjajni ruž za usne (crno pakiranje)
ARTISTRY SIGNATURE COLOR sjajni ruž usnama daje vrhunski sjaj i lagani osjećaj. Njegova lagana formula sadrži vitamin E i ZF15 koji štiti od UV zračenja i ostalih oštećenja, a dostupan je u sedam prozračnih nijansi.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR ruževe za usne, kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www. amway.hr

O ARTISTRY™

Vodeća marka u svijetu s prestižnim proizvodima za ljepotu, ARTISTRY nudi klinički testiran, intenzivan i luksuzan tretman za njegu kože temeljen na najboljim znanstvenim istraživanjima te zajedno s dekorativnom paletom proizvoda za make-up usana, očiju i lica zadovoljava jedinstvene potrebežena diljem svijeta.

O Amwayu

Amway je jedna od najvećih kompanija direktne prodaje u svijetu. Prema DSN Global 100 listi poslovnog časopisa Direct Selling News (DSN) Alticor Inc./Amway vodeći je u direktnoj prodaji u svijetu, s globalnom prodajom od 11,3 milijarde USD. Osnovan 1959. sa sjedištem u Adi, savezna država Michigan, SAD, Amway nudi proizvode široke potrošnje i poslovnu mogućnost kroz mrežu s preko 3 milijuna distributera u više od 100 zemalja i teritorija svijeta. Najprodavanije Amwayeve marke su NUTRILITE™ vitamini, minerali i dodaci prehrani, ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i dekorativna kozmetike i eSpring™ sustav za pročišćavanje vode.

Posted by on Mar 12 . Filed under Kozmetika, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA