Home » Media, Trendovi » Something sweet, something warm

Something sweet, something warm

Nešto slatko i toplo treba vaša omiljena šarena  ljetna haljinica, koju ove zime tako čeznutljivo promatrate na fotografijama s ljetovanja? Tako biste ju rado odijenuli a klima to ne dopušta? Oživite ipak svoj zimski look  simpatičnom haljinom iz jerseya, svilene  ili pamučne tkanine i prizovite sjećanja na toplo dugo ljeto puno zabava, kombinirajući haljinu s bretelicama povrh tople meke dolčevite neke jake boje, ili bluze folklornog uzorka. Što je pletivo ili tkanina majice i bluze iz finijih i kvalitetnijih vlakana, to bolje!

Dodajte gležnjače na punu petu, topli maxi šal i vrećastu torbu.
Znate li da biker jakne odlično pristaju i uz vašu ljetnu haljinu, ispod koje nosite bluzu s balon rukavima? Isprobajte ovu kombinaciju i s parkom, blousonom i kratkim blazerom.

Debele čarape su must a vitke djevojke i žene ove haljine mogu nositi i preko tamnijeg  skinny jeansa ili leggins.
Igrajte se uzorcima – pletena kapica s pletenicama uz animal uzorak, folklorni uzorak bluze uz čarape s gustom čipkom, kroko torba i kroko sat uz grafički print marame koja proviruje ispod bijele košulje i jednobojne jersey haljine.

Foto: asos.com

Posted by on Jan 28 . Filed under Media, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA