Home » Kolumne, Media, Modna fotografija, Slide, Text by Marijana Skender » We like… Black & White Elegance

We like… Black & White Elegance

Da je elegancija u modi prilagodljiva različitim situacijama, dobi i karakteru te zbog toga uistinu vječna pokazuje i ovaj editorijal kojeg potpisuje mladi fotograf Ivan Gudić. Inspiriran kreacijom poznatog domaćeg modnog brenda Arileo, Ivan se odlučio za minimalistički pristup fotografiji, bez upadljivih detalja i opterećenosti bojama. Na taj način maksimalno je istaknuta kreacija, odnosno crno-bijeli kombinezon iz posljednje Arileo kolekcije.

Njegovu jednostavnost i eleganciju izvrsno upotpunjuje skupljena, lagano valovita paž frizura koja je ove sezone vrlo popularna u frizerstvu. Za razliku od frizure make-up je izraženiji, posebice na očima i obrazima.

Skladna suradnja cijelog tima iz Splita rezultirala je ovim editorijalom koji osim svega navedenog u sebi nosi i retro prizvuk. Na ovom editorijalu radio je kreativni tim u sastavu:

FOTO: Ivan Gudić
MAKE-UP: Maja Mustapić
HAIR: Jadranka Tukić Šegvić za Frizerski salon DALILA
MODEL: Ivana Škomrlj/Talia model
ODJEĆA: Arileo

Text by: Marijana Skender

Posted by on Dec 8 . Filed under Kolumne, Media, Modna fotografija, Slide, Text by Marijana Skender. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA