Home » Media, Models, Slide » Denis Lesjak: “Pozdrav iz Šangaja!”

Denis Lesjak: “Pozdrav iz Šangaja!”

Od našeg zadnjeg razgovora s Denisom Lesjakom, sve traženijim hrvatskim modelom, prošlo je nešto manje od pola godine. Nakon pokretanja  projekta Vix i brojnih modnih angažmana, Denis je spakirao kofere i početkom rujna stigao u Kinu, na fashion week i brojna modna snimanja. Bili smo vrlo znatiželjni i zamolili ga da s nama i našim čitateljima  podijeli dojmove o boravku u Šangaju.

“U Kinu sam stigao početkom 9. mjeseca, na ugovor do 5.12. Plan je bio takav da dođem mjesec dana prije Shanghai Fashion Week-a, kako bih ulovio castinge za dizajnere koji izlažu na aktualnom tjednu mode i plan koji sam napravio sa svojim agentom Belizarom Valićem pokazao se odličnim s obzirom da sam u prva 3 dana dobio 3 revije!

Fashion week ovdje traje 8 dana, pa ostalo vrijeme provodimo snimajući kataloge ili radeći druge, manje revije. Katalozi su najbolje plaćen posao pošto su plaćeni po satu snimanja, ali također i najnaporniji s obzirom da snimanja znaju trajati i preko 10 sati!

Kao jedno od zanimljivijih snimanja izdvojio bih snimanje kampanje za dizajnere „Mood Box“ za Fashion week gdje je cijela ekipa bila odlična i sutra su oni na rasporedu pa nosim za njih reviju.

Jako je zanimljivo koliko nas se „balkanaca“ našlo ovdje. Prije nego što sam stigao u Shanghai mislio sam da 3 mjeseca neću prozboriti riječ Hrvatskog, a onda je ispalo da mi je cimer Crnogorac, da su u gradu dečki iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, a prije par dana mi se pridružio i Nikola Bašić iz moje domaće agencije – Sonic Models.

Planovi nakon Kine su vjerojatno kući za Božić i Novu Godinu, a nakon toga nastavak putovanja i osvajanja svijeta.”

 

Posted by on Oct 20 . Filed under Media, Models, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA