Home » Inspiracija, Media, Slide » “Lingerie” Nails

“Lingerie” Nails

“Kad te osvoji nail art, nećeš stati. Priželjkivat ćeš nove nijanse na noktima i redovno listati albume sa šarenim noktićima”, govorile su mi prijateljice, već iskusne vlasnice nail art manikure.

Kao strastvenoj ljubiteljici klasičnog frencha, nude i vatreno crvene nijanse, bilo mi je teško povjerovati da me slikarije  na noktima ikad mogu osvojiti. Dobro su izgledale na tuđim rukama no na sebi ih nisam mogla zamisliti.
Iako sam se s nail artom  susrela još pred 13 g u jednoj parfumeriji nasred Beča, a moj posao je vezan uz modu, još uvijek sam se čudila ženama poodmakle dobi, čiji su vrhovi noktiju sličili opasno naoštrenim drvenim bojicama, zastrašujuće duljine, ili bili prošarani srčekima, medvjedićima, sladoledima. Bila je upitna njihova praktičnost, posebno u kućanskim poslovima ali i dojam, kakav su ostavljali na promatrače u svakodnevnim situacijama.

Da svaki nail art nije  nail Art, shvatih promatrajući razne radove. Kvalitetan i elegantan nail art, koji mi je za jedan event kreirala draga prijateljica manikerka, bio je moja ulaznica u svijet profinjenih i nosivih nail ekstravagancija.

Posao i znatiželja nedavno su  me odveli  na novu adresu, u Studio T.
Ljubazna Tatjana mojim je noktima posvetila veliku pažnju a u salonu sam se osjećala kao u lounge baru.

Tople ljetne nijanse zamijenjene su jesenskim lookom, nadahnutim lingerie komadima Elle Macpherson i Palmersa.

Siva boja nijanse cementa, s dodatkom filigranske čipke na vrhu nokta, odlično se slaže s romantic rock i punk komadima odjeće,  smoky eyes lookom ali i chic komadima. Pristajat će mi i uz body con haljinu iz moje najnovije kolekcije.
Počinje Tjedan mode i trebam se ponoviti, zar ne?

Više fotografija nail arta by Studio T na:

studiot.com.hr
095/910-1717, 098/737-204

Posted by on Oct 17 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA