Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Falling Sky by Diana Viljevac

Falling Sky by Diana Viljevac

Kako ostati dosljedan svom modnom izričaju a uvijek svoju modnu viziju interpretirati na nov način i ovaj put uspjelo je dizajnerici Diani Viljevac koja se predstavlja aktualnom kolekcijom za jesen/zimu 2013./14. pod nazivom „Falling Sky“.
Već godinama dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom modnom izričaju i ove sezone u središte svoje beskrajne inspiracije stavlja suvremenu i hrabru ženu koja prkosi modnim pravilima i nameće svoju viziju kao jedini trend kojem podilazi.
I kod ove kolekcije naglasak je na nosivosti u udobnosti i to je put od kojeg dizajnerica ne odstupa jer u odjeći se morate osjećati slobodno i nesputano.

Upravo raznovrsnost njenog dizajna pokazat će ključne komade koje svaka žena ove sezone mora imati u svom ormaru. Kolekcijom dominiraju suknje, veste, jakne pa sve do ultimativnih must -have dugih večernjih haljina.

Posebnu pažnju dizajnerica je posvetila upotrebi materijala te u ovoj kolekciji koristi čipku, vunu, pamuk, bandage, te materijale s aplikacijama ljuskica koje se prelijevaju od zlatne do crne boje. Što se tiče odabira boja upravo u nježnim i pastelnim bojama dizajnerica je pronašla idealan način kako u svojim kreacijama naglasiti ženstvenost dizajna.

Kolekcija „Falling Sky“ zasigurno će osvojiti sve žene koje teže sofisticiranosti i eleganciji dizajna neovisno o modnim trendovima jer upravo u siluetama koje odišu minimalnošću te krojevima pročišćenim od krutih linija put je kojim polazi dizajnerica u potrazi za svojim kreacijama.

Kampanja: “Falling Sky” 2013
Dizajnerica: Diana Viljevac
Foto: Jelena Balić
Foto assistant: Goran Čižmešija
Make up: Kristina Pavlov
Model: Vesna Parčina
Nakit: Iva Viljevac
Hair: Salon Teuta
Video: Luka Sepčić/JATO Prod.

Posted by on Oct 5 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA