Home » Fashion report, Inspiracija, Media, Slide » Revije: Marie Fashion Exhibition

Revije: Marie Fashion Exhibition

Na terasi Capitano bara Rijeka, koji je nedavno otvorio svoju zimsku sezonu, održana je prošlog vikenda modna revija Marie Fashion Exhibition, na kojoj je salon marie predstavio kolekciju večernjih haljina i vjenčanica.

Gošća dizajnerica ove revije bila je Vesna Kuiš by Egzor design.
Kreacije je upotpunio unikatni nakit Marel by Marina Legac. A za glamurozne frizure pobrinuo se salon Diva. Make up je uradila Ivona Obrić, koristeći tehniku ombre za usne ( veliki hit u inozemstvu).

Specijalne gošće ovog eventa su sada već nadaleko poznati plesni duo K2K ; Maja Kereš i Kristina Paunovski – koje su se educirale u New Yorku i Amsterdamu. Ovaj talentirani dvojac uskoro pokreće program satova plesa koji uključuje hip hop, jazz, stiletto heels i još mnogo toga.

Modnu reviju nosile su riječke manekenke među kojima je bila i Matea Pulić, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru ljepote u Turskoj / MISS EXCLUSIVE OF THE WORLD 2013. te poznata manekenka iz Srbije Darija Srečković koja je predstavljala Srbiju na MISS PEARL OF EUROPE na Cipru i MISS TOURISM INTERNATIONAL u Maleziji.

Modnu reviju su posjetili mnogobrojni uzvanici među kojima je bio i Vuk Vukičevic – jedan od nauspješnjih modela na Balkanu.

Kao iznenađenje večeri stručni tim MARIE FASHION EXHIBITION nagradio je jednu gošću kompletnim makeoverom, koji se sastoji od frizure u frizerskom salonom DIVA, make up-a od strane IVONE OBRIĆ, te posudbom haljine iz slaona MARIE. Sretna dobitinica je Minja Klasan.

Za vrhunsku organizaciju pobrinula se Kristina Jezernik koja je ujedno i vodila program.

fotografije :

Hrvoje Saršon

Alen Kregar/Maxbum

MM Photography

Posted by on Sep 16 . Filed under Fashion report, Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA