Home » Media, Modni dizajneri, Slide » We like… Natalio Đangradović design

We like… Natalio Đangradović design

Nakon prošlogodišnje kolekcije „Suvremena Dubrovkinja“ koja je oduševila modnu kritiku, ali i kupce koji su pohrlili u Dubrovnik po svoj komad iz kolekcije, ove sezone Natalio Đangradović ostaje vjeran svom rukopisu i predstavlja svojevrsni nastavak na ženstvenu Dubrovkinju te je prikazuje u jednom potpuno novom svjetlu.

Kolekcija od skoro 35 komada rađena je od najkvalitetnije svile, kepera(pamuka) i viskoze u svim bojama, a cijela kolekcija se najviše bazira na haljinama (koktel, večernjim, svečanim i  dnevnim).

Zaštitno lice i ove sezone jedna je od naših najjačih manekenki Mia Matić, a za fotografije zadužen je mladi, perspektivan fotograf Srećko Rundić koji se do sada pokazao kao jedan od najtalentiranijih mladih modnih fotografa pred kojim je zasigurno velika karijera.

Poznati dizajner ništa nije želio prepustiti slučaju tako da je osim komada koji oduševljavaju, sam odradio i make up i frizuru da priču zaokruži baš onako kako je i zamislio.

Kampanja je i ovog puta snimana u jednom od najljepših gradova na svijetu, Dubrovniku, a kao lokacija za snimanje poslužio je nekadašnji luksuzni Hotel Belveder koji danas na žalost nije u funkciji.

Posted by on Aug 24 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA