Amazing

Pitali su me neki dan čekam li jedva Božić i Novu godinu, nasmijah se, meni je Božić svaki dan, datum mi ne znači mnogo, odavno naučih živjeti za trenutke a svaki manje lijepi pretvoriti u pravi mali paketić zadovoljstva.

Posao mi je uljepšati žene, dati im osjećaj samopouzdanja i samopoštovanja a muškarcima isti paketić ponuditi da mu se dive držeći ga na dlanu.

U ovo doba godine, kad se osmijesi dijele kao lančanom reakcijom poneseni a val blagdanskog zadovoljstva otapa i najhladnija srca, osmislila sam kolekciju u koju se već sad zaljubila svaka žena koja ju je imala prilike dodirnuti.

Poludragi kamen onix, sardonix, mjesečev kamen, gorski kristal, Swarovski kristali, svileni listići…očaravaju i najimunije.

Nakit i odjeća: Marla
Model: Dora B.
Fotograf: Grgurić R.
Gdje naći: Poklon galerija Mozaik, Korzo i Boutique Modni kutak, Preradovićeva 6 (kod Kupe), Karlovac

Posted by on Dec 17 . Filed under Marla, Modna fotografija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Amazing”

  1. Jako lijepe slike… nemam planova za novu, trenutno sam previše u poslu da bih o tome razmišljala,a li rado bih nekuda otišla.

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA