Home » Fashion report, Inspiracija, Media » Revije: Fashion Theatre

Revije: Fashion Theatre

Dana 24.07. u ambijentu Beach bara Colosseum u Opatiji održana je spektakularna modna noć pod organizacijom Kristine Jezernik koja je ujedno i vodila program modne revije.

Modna revija pod nazivom Fashion Theatre  prva je službena revija ovakvog karaktera te će se održavati i u drugim prostorima.
Naziv potječe od Théâtre de la Mode (Fashion Theatre) koji je bio 1945-1946 touring izložba modnih lutaka, oko 1/3 ljudske veličine, izrađenih od najboljih pariških modnih dizajnera, pokrenute u svrhu prikupljanja sredstava za preživjele u ratu i pomoć francuskoj modnoj industriji u razdoblju nakon Drugog svjetskog rata.

Na ovogodišnjem Fashion Theatre predstavile su se tri mlade i talentirane dizajnerice iz Crne Gore, Srbije i Hrvatske –  Anna Ličina, Danka Karović, Nevenka Buzov.

 

Za glamurozne frizure pobrinule su se vješte ruke sjajne frizerke Snježane Tuhtan & Salon Aniks dok su make up preuzele vješte ruke crnogorske manekenke Slavice Nogulović koja je također bila jedan od prekrasnih modela.

Od ostalih modela koje su prezentirale kreacije su Mia Mašić, Jasmina Radičević, Sanja Dobrić, Patricia Maria Šimić, Tamara Čančar te Slavica Nogulović – predstavnica na svjetskom izboru MISS TOURISM INTERNATIONAL.

Posted by on Jul 30 . Filed under Fashion report, Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA