Home » Inspiracija, Media » Putevima života: Priča o jednoj ljubavi 1

Putevima života: Priča o jednoj ljubavi 1

Zadovoljstvo nam je upoznati vas  s blogovima vrijednim pažnje i talentiranim ljudima svih dobi, s kojima smo u svakodnevnom kontaktu. Zavirili smo na blog prijatelja našeg sitea, Darka Balaša i otkrili  sjajan tekst, koji dijelimo s vama.

Postoji jedan narod koji nazivamo Aboridžini. Žive na otoku kojem smo nadjenuli ime Australija ne pitajući ih i ne konzultirajući. Kultura im je maglovita i skrivena nama “modernim” nositeljima progresa, no jednu stvar ipak znamo. Oni govore da čovjeka čini njegova priča i da jedino na taj način, prenošenjem priče s koljena na koljeno, potvrđujemo da smo doista egzistirali i da je naša priča vrijedna slušanja i pamćenja. U skladu s mudrim savjetom ove tisućljetnje kulture, ispričat ću vam jednu priču koja govori o tajnovitosti životnih puteva i naše nemogućnosti da sagledamo sve njegove skrivene zavoje i račvanja koja nas vode u nama nesagledivom i ponekad nepoznatom smjeru. No, svaki put izgrađen je s razlogom, a njegovi arhitekti ponekad smo i mi sami iako to ne možemo percipirati.

Nastavak čitajte na putevimazivota.blogspot.com

Posted by on Jul 8 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA