Home » Inspiracija, Media, Slide » Lifestyle: Ostanite pozitivni!

Lifestyle: Ostanite pozitivni!

Za dobar, kvalitetan lifestyle bitni su i naši ugodni odnosi s ljudima. Možemo mijenjati samo sebe a drugima tek ukazati na nepravilnosti u odnosu te se  potruditi da ih ublažimo ili otklonimo. Mnogi se susreću s negativnom energijom koja i njih same pomalo obuzima, iako joj se odupiru i ne znaju kako dalje. Kako se boriti protiv iste a da ne ispadnemo agresivni?
Otkrili smo odličan članak na sensa.hr i odlučili podijeliti ga s vama.

Osobe u kojima energija nesmetano teče i čisti staru energiju često ćemo opisati kao pozitivne. One su pozitivnog svjetonazora, otvorena uma, spremne saslušati, lako se prilagođavaju novonastalim situacijama. Kad se energija zadržava u tijelu, postaje ustajala i sve više statična. Dakle, sama po sebi, negativna energija ne postoji!

Energija postaje negativna samo kad se zaustavi. Ako natočimo vodu u čašu i ostavimo je da stoji pet minuta, popit ćemo je bez razmišljanja. Odstoji li voda u čaši preko noći, vjerujem da je nitko neće popiti jer je to ustajala voda. Što se u vodi zapravo promijenilo, koliko je ona doista „ostarjela“ i postala neprikladna za konzumaciju, pitanje je za mikrobiologe, no sličan se proces „starenja“ događa i s energijom u našem tijelu. Dakle, negativna energija nastaje kao nusprodukt životnih procesa i sama po sebi nije problem, nego to postaje kad se predugo zadrži u tijelu.

Ostatak teksta na sensa.hr

Posted by on Jul 6 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA