Home » Media, Modni dizajneri » Isabel Marant donosi svoj francuski dodir u H&M

Isabel Marant donosi svoj francuski dodir u H&M

H&M s ponosom objavljuje dizajnersku suradnju za jesen s pariškim čudom od djeteta Isabel Marant. U svom neopterećenom cool stilu Isabel Marant je ostavila vrlo utjecajan i iznimno uspješan dojam na pariški šik. Ona objedinjuje urbani stav, etničko-boemske note i dašak rock’n’rolla s najizvornije francuskim je ne sais quoi. Za H&M će  Isabel Marant kreirati ikoničku mix & match kolekciju od nezaobilaznih komada odjeće. Kolekcija koja će biti raspoloživa od 14. studenog 2013. u približno 200 prodavaonica širom svijeta i na internetu predstavit će odjeću i modne dodatke za žene i tinejdžere.  Isabel Marant će također prvi puta kreirati kolekciju za muškarce.

“Laska mi ova suradnja: H&M radi s najboljim dizajnerima i ovaj je poziv priznanje moga rada. Cilj mi je kreirati nešto stvarno, što žene žele nositi u svakodnevnom životu, uz određenu dozu nehajnosti koja je upravo u pariškom duhu: odjenete se, ali ne pridajete tome preveliku pozornost, no ipak izgledate seksi. Kolekcija je ispunjena takvom jednostavnošću i stavom. Sve se može kombinirati prema vlastitom osjećaju: Moje viđenje mode temelji se na osobnosti,“ kaže Isabel Marant.

„Vrlo smo uzbuđeni što nam Isabel Marant gostuje kao dizajner u H&M-u. Način na koji kombinira različite elemente u svojim kolekcijama i stvara stil koji je istodobno neopterećen i urban čini je vrlo suvremenom. Ima fantastično oko za etničke detalje i rijetku sposobnost da kreira komade koje ljudi doista žele nositi. Sigurni smo da će H&M-ovi kupci biti oduševljeni ovom kolekcijom,“ kaže Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

Isabel Marant rođena je i odrasla u Parizu, a svoju je odjeću počela prerađivati još u srednjoj školi. Diplomirala je u slavnom studiju Berçot, a zatim je krenula put vrha mode pokrenuvši vlastitu liniju nakita kojoj je pridodala pletivo da bi konačno 1994. lansirala svoj eponimički zaokruženi izgled. Danas vodi vrlo uspješnu internacionalnu modnu kuću i mrežu butika širom svijeta. Njezin rock-šik pariški stil ispunjen boemskim utjecajima, koji je drska mješavina boemskih i muških krojeva, svake sezone postaje sve popularniji.

izvor: HM Press

Posted by on Jun 14 . Filed under Media, Modni dizajneri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA