Home » Kozmetika, Media » Sa stilom za…Stil!

Sa stilom za…Stil!

Koliko god lutali prostranstvom vlastitih misli i želja, lako se vratiti istinskom ja kad vas dotaknu kistovi naše drage make up artistice Maje Banić.
Osim što divno sklada kompoziciju boja na vašem licu po vašoj želji, usklađuje ju i s temom. Maja pogađa vaš karakter i naglašava najbolje od njega.

U tome je tajna najboljih vizažista, da naglase vašu ljepotu ali s njom i osobnost. Za modela egzotične ljepote ovaj put kreirala je proljetni look, koji naglašava crte lica i prirodnost.

“Ovo je look sa izrazito porculanskim tenom i izraženim tušem na očima u grafičkom stilu. Usne su prirodne sa iscrtanom olovkom u boji usana Make up forever aqua pencil. Tuš  je Artdeco , tekući puder Mood, obrve su iscrtane sa smeđom olovkom MAC i na obraze je nanešeno lagano, kremasto, pink rumenilo. Pravi proljetni look!!!”, objasnila je svoj izbor Maja.

FOTO BY HRVOJE RADELJIC
ASISTENTI: VEDRAN GRUBAC, VEDRAN VRTLAR, LUCIJA ŠIMIĆ
MODELI: HANA BASIC

STYLING: LUCIJA MYSICKOVA ZA GALERIJA EST
NAKIT: UNIKATNI NAKIT SILVIJA ZA GALERIJA EST
HAIR: ANA SCHUTT
MUA: MAJA BANIC

Posted by on May 18 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA