Home » Interview, Kolumne, Media, Slide, Text by Durica » U gostima: Dejan Janković

U gostima: Dejan Janković

On je bezobrazno zgodan! Uvjerena sam da će se sve čitateljice složiti sa mnom i pročitati ovaj intervju kako bi saznale nešto više o Dejanu Jankoviću, uspješnom hrvatskom modelu.

Predviđali su ti blistavu nogometnu karijeru; kako to da si završio kao model, a ne na travnjaku s loptom?

Nogomet mi je bio ljubav u mlađim danima do završetka srednje škole, kad sam napustio rodni kraj i odselio se u Zagreb na fakultet; nije više bilo toliko vremena pa mi je prioritet bilo školovanje. Modelom sam postao slučajno, nije mi to nikad bio cilj u životu, no  na kraju nije loše ispalo.

U kojim modnim agencijama si bio zastupan i koja ti je matična ?

Zastupan sam bio u Urbanu i Future models u Milanu gdje sam proveo većinu vremena u modelingu, Alen Kobilica models koji su mi dugo bili matična agencija iz Ljubljane, M and P models u Londonu , Zartmodels Bremen, Cream models Frankfurt, Rep models Istanbul, Trend Barcelona, te agencija s kojom radim i trenutno na direct bookingu United models na području Francuske i Švicarske. Matična agencija sam trenutno sam sebi.

U kojim si dosad kampanjama bio angažiran?

Ed Hardy pre – campaign, Marina Yachting international, te na domaćem terenu svojedobno u većini.

Koje hrvatske dizajnere preferiraš?

Od domaćih dizajnera svakako preferiram Ivicu Klarića i Elfse.

Kako bi opisao svoj stil? Imaš li dizajnerskih komada u svojoj garderobi?

Rekao bi da se odijevam u skladu s raspoloženjem što može varirati od sportskog do street stylea. U mom ormaru se zna naći isto koji dizajnerski komad, no to su iznimke.

Postoji li nešto na što nikako ne bi pristao, za potreba modnog snimanja – izbrijavanje glave, piercing, obnažene fotografije…?

Teško je odgovoriti na ovakvo pitanje kad o tome ovisi puno parametara, nisam se našao u situaciji da sam morao odbiti posao jer na nešto ne pristajem, ali naravno da postoje stvari na koje nikada ne bih pristao.

Koje ti je modno snimanje dosad bilo najizazovnije i najupečatljivije?

Sjećam se jednog snimanja za FHM, što je bilo dosta davno, gdje sam doslovno morao visiti sa konopa, i još k tome morao biti skoncentriran kako ću ispasti, ajme, nije bilo lako. Potrajalo je, ali smo uspjeli snimiti kako su oni to  zamislili. Moram reći da mi je to svakako bili najupečatljivije snimanje u životu.

Što sve čini uspješnog muškog modela?

Uspješnog modela čine prvo prirodne predispozicije koje su bitne da bi počeo ili bio primijećen, ali daleko od toga da je to sve. Model mora biti kompletna osoba, karizmatična da bi se razlikovao od drugih i zračio onim x faktorom, kako to vole zvati. Puno rada i odricanja da bi se radilo na sebi, strpljenja i upornosti.

Bi li se želio okušati u glumačkim vodama?

Imao sam priliku par puta pojaviti se u epizodnoj ulozi u domaćim produkcijama, zasad se ne vidim tamo, no ako se ukaže prilika, probao bih, zašto ne.

Miljenik si žena; možeš li nam otkriti kakav tip djevojaka voliš i jesi li trenutno slobodan?

Haha, mora mi se jednostavno svidjeti. Ne postoji nekakav određeni tip za to, bar kod mene, ali da, trenutno sam slobodan, nisam u vezi.

 Na čemu trenutno radiš i gdje se vidiš kroz nekoliko godina?

Trenutno radim na više projekata, no ne bih puno govorio o tome. Siguran sam da ćemo vrlo skoro o tome razgovarati.

Interview by Durica

Posted by on May 15 . Filed under Interview, Kolumne, Media, Slide, Text by Durica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA