Home » Inspiracija, Media » We like…Snuggle and huggle!

We like…Snuggle and huggle!

Ivana Pavić je  24-godišnja blogerica na mladom blogu Snuggle and Huggle.

“Svoj modni blog doživljavam kao sredstvo kroz koje ću prikazati što me inspirira, nadahnjuje i intrigira. Ne želim imati sada već tipični modni blog gdje ću objavljivati isključivo svoje outfite, nego uz to i dijeliti sa svojim čitateljima dojmove s raznih modnih i kulturnih evenata, snimanja, kao i zanimljive editorijale, svoje radove, te ostale sitnice koje modu čine modom.

Iako sam nedavno diplomirala na zagrebačkom PMF-u, okrenula sam se modi i upisala modno učilište Profokus, smjer modni stilizam. Veliko mi je zadovoljstvo pričinilo što sam bila nominirana među tri finalista u natječaju časopisa Elle za najboljeg mladog modnog stilista, što mi je bila strašna motivacija za daljnji rad u tom smjeru.
Što se bloga tiče, planiram definitvno ulagati u bolji dizajn bloga i vjerno slijediti svoje ideje.”, ispričala nam je simpatična Ivana.
Posted by on May 9 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA