Home » Interview, Kolumne, Media, Slide, Text by Durica » U gostima: Stevan Arsenijević

U gostima: Stevan Arsenijević

Upoznajte Stevana Arsenijevića, uspješnog i prezgodnog modela koji je svoje najveće uspjehe ostvario upravo u zemlji čije serije naši gledatelji već godinama obožavaju – Turskoj.

Jesi li oduvijek želio bi ti model?

Oduvijek sam se želio baviti show biznisom i želio sam razviti i pokazati svoje talente.

Kako to da si se našao u Turskoj?

Turska mi je bila cilj. Počeo sam jako rano putovati i da upoznavati svjetske metropole. Jedno sam razdoblje proveo u Ateni. Od svih europskih gradova, Istanbul se učinio najpogodnijim za mene. Poslije osam godina življenja u njemu uvidio sam da nisam pogriješio.

Čime se baviš, osim modelinga?

Osim modelinga, bavim se glumom i plesom. I igram u turskom kabareu, Sema, i snimam jednu sagu u protekle dvije godine.

Koji svoj dosadašnji angažman smatraš najuspješnijim?

Najuspješnije što mi se dogodilo je to što sam preživio rak, što se borim s epilepsijom. Tako da je i najmanji angažman za mene veliki uspjeh.

Koliko je bolest utjecala na tvoj život i karijeru?

Bolest mi je samo u neku ruku bila vjetar u leđa. Kada vidim kako izgledaju ljudi posle ove bolesti, shvatim da sam jako uporan i da nikada ne odustajem. Na mojim slikama možete vidjeti sve to. Pokazujem sreću, ljubav prema životu, dragim osobama, borbenost, bol, tugu… sve što sam ja.

Poznato je priča o nemoralnim ponudama u modnoj industriji. Jesi li ikad primio takvu ponudu?

Znam svoj put i svoje ciljeve. S ljudima koji obično nude tako nešto nemam kontakta ili ako se to dogodi, jednostavno znam odustati jer je to nešto što ne ispunjava moje norme i ciljeve.

Sudjelovao si u reality showu „Parovi“. Zašto si se odlučio na taj potez i bi li ga ponovio?

Na nagovor moje dobre prijateljice Sandre koja vodi veći dio mojih internetskih aktivnosti i uz podršku svoje okoline, odlučio sam ući u taj show kako bih plesao, glumio, pjevao i bio ono što jesam. Neki su to vidjeli, a neki su se pravili ‘ pametni ‘ i ispali jako glupi i prosti – mislim na sudionike showa. Po meni show nije za svađanje i nasilje, već za šalu i komiku i izazivanje osmijeha. Mnogi to nisu znali. Sve u svemu, za mene se to završilo i nastavilo u jako dobrom pravcu.

Kako održavaš besprijekoran tjelesni izgled?

Hvala za ovo -besprijekoran – dosta vježbam, idem u teretanu, na satove plesa, imam prilagođenu ishranu, a i genetika mi je super drug. (smijeh)

Kakve te žene privlače i jesi li trenutno u vezi?

Njegovana koža, kosa, tijelo, pozitivna energija i doza kreativnosti u svemu i za sve. To me ne privlači, nego oduševljava. U vezi sam s internetom. (smijeh)

Imaš li neku neostvarenu poslovnu želju?

Imam. Naravno da imam. I njoj težim, trudim se i radim na tome. Želim svoju fashion radnju. Ali o tom – potom.

Interview by Durica

 

Posted by on Apr 28 . Filed under Interview, Kolumne, Media, Slide, Text by Durica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA