Home » Inspiracija, Media » Odabrani finalisti SCF 2013.

Odabrani finalisti SCF 2013.

Split City Fashion predstavlja prvih šest (6) finalista koji će se prikazati na samom modnom vikendu 14. i 15. 06. 2013.godine.

Tomislav Kliškinić student je Tekstilno- tehnološkog fakulteta u Zagrebu, diplomskog studija, smjer kostimografija. Rođen je 25. kolovoza 1990. U Splitu. Završio je Školu likovnih umjetnosti u Splitu, smjer dizajner odjeće. Tijekom školovanja izlagao je na grupnim projektima škole te je 2009. na državnom natjecanju pobijedio sa samostalnom kolekcijom na temu ”Mornarska pruga”. Iste godine predstavio je dječju kolekciju ”Čarobna bojanka”. Do sada je imao još par izložbi i kolekcija, među njima i sudjelovanje na modnom ormaru. Kao student kostimografije  2013. godine sudjelovao je u kreiranju i realizaciji kostima za mjuzikl ”Crna kuća”. Svoju inspiraciju za kreiranje odjeće traži u povijesnom kostimu te svoj izričaj gradi na bogatoj povijesti raznih odjevnih komada i modnih detalja.

Sara Lončarić mlada je dizajnerica iz Zagreba koja je u modni dizajn ušla potpuno neočekivano. Završila je školu primjenjene umjetnosti i dizajna, smjer tekstila 2010.godine. Nastavlja usavršavanje u renomiranoj privatnoj modnoj školi Profokus u Zagrebu.
Trenutačno završava zadnju godinu kostimografije u toj školi. U dizajniranju je vodi izreka ”manje je više” tako da teži jednostavnim, precizno konstruiranim i savršeno sašivenim modelima.
U slobodno vrijeme pohađa napredne tečajeve engleskog jezika.

Nastavak teksta na www.svijet-mode.com

Izvor: svijet-mode.com

Posted by on Apr 28 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA