Home » Media, Modna fotografija, Slide » We like… Baloon Madness

We like… Baloon Madness

U nedjelju 14.4., u reprezentativnom prostoru Alfa Film Studija u Adamovcu blizu Zagreba, održan je prvi u nizu velikih foto evenata u organizaciji modne zajednice Nova Lica. Nova Lica modne industrije okupila su dio svojih članova u projektu, ovog puta pod nazivom Balloon Madness.

Dvadesetak kreativnih pojedinaca kroz cjelodnevno druženje i rad pokazalo je svoje umijeće i kreativnost. Pet djevojaka, u šarenim kreacijama BiteMyStyle renomiranog dizajnera Zorana Aragovića, obilježeno je kroz objektive šest fotografa:  dama Martine Hohnjec iz Zagreba i Irine Rinkovec iz Varaždina, te gospode Denisa Butorca, Bojana Zibara, Maria Župančića i Ilije Božića iz Zagreba i okolice.

Za kosu modela pobrinula se frizerka Ana Marija Hota iz frizerskog salona HAIR TIME by Ana-Mi,  te Dinko Straka i Carla Kokošarev iz Top Stila. Za predivnu manikuru pobrinula se mlada Ivona Opačak a nakitom Madora Design  uveličala je styling kreatorica unikatnog nakita Dora Fanjek. Make up potpisuju vizažisti Lidija Palić i Bruno Šakota. Nekoliko stotina balona različitih veličina omogućili su Baloni Pleter iz Zagreba.

Mlade ljepotice s fotografija su Josipa Bračanov, Mina Seferović, Ines Rabatić, Anamarija Stišćak i Matea Sušac. Sudjelovanjem u projektu izradile su polaroid fotografije koje će koristiti pri prezentaciji na castinzima te profesionalne fotografije koje možete pogledati u prilogu.

Uz odzvanjanje pjesme 99 Luftballons, čokoladne muffine, dobro raspoloženje i timski rad studio se u nekoliko sati, po uputama kreativnog direktora Ivana Zebića, pretvorio u pravu balonsku ludnicu.

Na fotografijama je zabilježen spoj petstotinjak balona, kilometra ukrasne vrpce, 6 fotografa, 5 modela, 3 frizera, 2 vizažista, šarenog dizajnera i cijelog tima motiviranih kreativaca zaduženih za organizaciju.

Posted by on Apr 27 . Filed under Media, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA