Home » Kozmetika, Media » Agy’s news

Agy’s news

Vjerojatno ste se pitali gdje sam nestala, gdje se skrivam. Ovih par mj.radim 0/24 na novim editorijalima.

Potpisala sam ugovor s Tish & Snooky’s Manic Panic, koji su oduševljeni mojom upornošću, radom i kreativnošću, da su odlučili biti mi sponzor, te sam od sad dio njihovog tima.
Jako sam ponosna na to i sretna.

Kako imam suradnje s našim divnim HR dizajnerima ( da ih ne nabrajam, znate vi koji ste ) tako polako ulazim i u suradnje sa stranim koji su veoma cijenjeni s moje strane i čast mi je surađivati s njima. Cure za editorijale je dosta teško naći, svi se boje većih promjena…ali uspješno sam nakon dugog vremena našla i par mladih djevojaka.

Surađujem s fotografima Dejanom Barićem te divnom mladom damom, Sanjom Kulušić.

U lijepoj našoj ima puno divnih dizajnera, makeup artista, frizera, fotografa..i ostalih umjetnika. Sve ih sve cijenim i uvijek sam otvorena za nova poznanstva i suradnje, zato slobodno mi se javite za suradnje bez ikakvog oklijevanja, svi mi umjetnici imamo nešto naučiti jedni od drugih a to bi trebali cijeniti, zar ne?

Svima šaljem tople pozdrave (u nadi da nas sunce neće iznevjeriti kao ovih dana)

Kako napreduju novi editorijali možete pratiti i na mome facebook page-u agynesshair na kojem ću vas o svemu obavještavati.

Za najvjernije uskoro će biti  i darivanje (više o tome uskoro)
Hvala Vam svima na podršci!!!

XOXO
Vaša Agy.

Posted by on Apr 21 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA