Home » Interview, Media, Slide » Interview: Viktor Drago za M Corner

Interview: Viktor Drago za M Corner

Viktor Drago dao je veliki intervju za novi lifestyle portal namijenjen muškarcima M Corner

Kako gleda danas na CAP, što misli o ELFS-ima, Severini, Borni Rajić, Tomislavu Bahoriću, FASHION.HR-u, raznoraznim skandalima, ali i o još mnogo toga i što možemo očekivati ove sezone pročitajte u nastavku!

M Corner | Prošle godine proslavio si 20 sezona, 10 godina rada CRO A PORTER-a. Kako se osjećaš sada kada je sve to iza tebe. Krećemo sada ponovo u novu eru, broj 1 je tu, 21. Kako si sve to izdržao i kako sada nakon toliko sezona gledaš na sve?

Viktor Drago | Moram priznati da ne razmišljam i nikada nisam razmišljao “Kako ću izdržati” jer je to posao kojim se bavim, a raditi se mora bez obzira na to što je posao malo kompleksiji. Okružen si s puno medija, ljudima iako realno gledajući svi poslovi su takvi. Posao ima zbilja puno pluseva i minusa, a taština može biti veliki problem. Ljudi dolaze i odlaze itd.

Zatvorili smo tih 10 godina s pričom “FAITH/VJERI” u nadi da će se sve posložiti kako treba  i posložilo se! Ova godina nam je krenula stvarno sjajno. Vjerujem da će ovaj CAP zbilja biti jedan od boljih jer je s nama ove godine, ali i sljedećih 6 sezona Schwarzkopf.

Nadam se da će se stvari izrealizirati kako sam zamislio tih sljedećih 3 godine, nešto novo, neviđeno jer dizajneri i ja koji smo rasli uz CAP nismo više djeca već smo ljudi. Ovo više nije eksperiment. Nakon toliko godina rada sada možemo komunicirati s institucijama sigurnije i bolje jer i one znaju da radimo nešto što traje već 20 sezona, a trajat će sigurno još par godina.

Upravo zbog svega toga promijenili smo malo koncept rada iako će za sve naše promatrače koji nas sezonski prate to izgledati kao samo predstavljanje kolekcija mi smo u business dijelu pokrenuli neke nove projekte. Otvaramo se EU tržištu i istražujemo jer vidimo neke mogućnosti za naše dizajnere, ali i naš projekt da pozicioniramo na kartu Europe.

Nastavak čitajte na
www.mcorner.net

Posted by on Mar 28 . Filed under Interview, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA