Home » Kozmetika, Media » Make up radionica by Maja Banić 1

Make up radionica by Maja Banić 1

Naša suradnica, vizažistica  Maja Banić nedavno je pokrenula radionice make upa u Splitu. Donosimo jednu preobrazbu before i after, daily & evening make up s radionice u City One Centru Split te Majin opis looka.

“Na ovoj radionici sam vam htjela prikazati kako pravilno nanijeti make up i što sve treba koristiti da bi izgledao svjež i postojan, a da lice još uvijek izgleda prirodno. Najvažnije je nanijeti podlogu za make up: tu sam koristila Embrolyice kremu koja sadrži 75% vode i izvrsna je podloga za tekući puder. Zatim korektor a  u ovom slučaju kod Sandre sam miješala korektor za nijansu svjetliji od pudera i korektor u boji lososa da prekrijem podočnjake koji su bili smećkaste boje..također sam koristila tehniku svijetlo-tamno. Svijetlije sam nanosila na T-zonu a tamnije ispod jagodične kosti. Obrve sam iscrtala smeđom olovkom koja u sebi ne sadrži crveni pigment. Zatim sam nanijela podlogu za sjenilo i sa olovkom u bordo-smeđoj nijansi preko cijelog kapka. To mi je bila podloga koju sam kasnije fiksirala sa bordo-smeđim nijansama u krajevima kuta očiju, a u prednjem dijelu sam stavila zlatnu nijansu da postignem svježinu oka i crnu olovku za dubinu očiju. Malo rumenila u breskvastoj nijansi, bronzer ispod jagodica. Usne sam iscrtala sa olovkom u nijansi prirodnoj-boja usana i nanijela lagani breskvasti ruž. Za sam kraj ispod očiju sam stavila posvjetljivač u nijansi zlatnoj ali bez glitera,već lagano sjajnim efektom.”, rekla je Maja koja vam priprema puno noviteta u narednom periodu.

Fotografije snimila: Maja Prgomet
Maja Banić Make Up

Posted by on Mar 26 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA