Home » Inspiracija, Trendovi » Panđe?!?

Panđe?!?

Kad se na Grammy partyju Fergie pojavila u Zuhair Murad haljini i s noktima oblika panđi, svima je postalo jasno da je novi trend na vidiku!  Nokti oblikovani u špicu! Vrlo brzo s istim oblikom pojavile su se i druge dame iz svijeta showbusinessa. Lijepo ili grozno, počele su diskusije na tu temu.

Evo nekoliko ZA i PROTIV…Nokti u obliku panđi da, ali samo ako su oblikovani bademasto u elegantni vrh i ako nisu predugi. Čim izgube svoj oblik i porastu, odmah ga je potrebno popraviti i zaštititi nokte lakom Base Coat. Ovom obliku nokta najbolje pristaju tonovi boje kože, roskaste i beige nijanse.
Nokti ovog oblika dobro pristaju ženama manjih dlanova, ne predugih prstiju jer ih vizualno produžuju.

Međutim, ovaj oblik ima i svoju drugu stranu. Ovako oblikovani nokti vrlo su nepraktični, naročito kod oblačenja čarapa i pulovera iz kašmira, u supermarketu morate tražiti pomoć prilikom izvlačenja proizvoda iz kartonske ambalaže a vrlo je teško i tipkati smsove… Obojeni u krive nijanse djeluju jeftino a ne sexy a ako su poduži, s njima je vrlo teško kvalitetno obavljati kućanske poslove.

Posted by on May 22 . Filed under Inspiracija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA