Home » Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide » We like… Zagreb IN Style

We like… Zagreb IN Style

Pred više od 400 ljubitelja mode održan još jedan Zagreb IN Style.

Večer ljepote i supporta mladim talentima održana je uspješno pred velikim brojem ljubitelja mode.

Talentirani dizajneri iz cijele Hrvatske su predstavili svoje kolekcije koje su zaista bile na visokoj razini, s tim da je popularnost večeri defintivno pripala Klari Ivanović iz Zadra i Ivani Jurić koje su se predstavile ženstvenim kolekcijama haljina, koje su sve posjetiteljice ostavile bez daha, dok se mlada i talentirana Ivana Šasinek dokazala da je uspješna i u muškoj modnoj kolekciji.

Urbana i moderna kao i uvijek je i ovaj put bila mlada dizajnerica Katarina Mamić koju zagrebačka publika jako voli jer ju je i ovaj put ispratila ovacijama, dok se originalna Lucija Peronja u svom prepoznatljivom i osebujnom stilu šarenila potvrdila i ovaj put.

 

Iznenađenje večeri je definitvino pripada mladoj Anastaziji Đurić iz Samobora koja se pokazala u zaista posebnoj kolekciji koja predstavlja mladu i samouvjerenu ženu.

 Glazbeni program  pripao je Ivi Ajduković i Leu, a na samom eventu osim brojnih medija bilo je i poznatih lica: Ivana Ergić, Lea Mijatović,Teška Industrija, Katarina Rautek, ET, Damir Hoyka, Alex Grdić, Vedrana Linardić, Natalia Prica, Elizabeta Burg, Maja Cvijetković, Boris Kosmač, Vjekoslava Bach, Karmen Sunčana Lovrić, Radovan Stošić, Antonio Šincek…te mnogi drugi.

Whatta Fashion je također bio dio cijelog mladog tima i supporta.

Posted by on Mar 25 . Filed under Fashion report, Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA