Home » Inspiracija, Media, Slide » “Dvije – tri o seksu”

“Dvije – tri o seksu”

Zaboravite Sex and the City koji pratite na malim ekranima! U suradnji s prijateljskim portalom mcorner.net donosimo blogozapise bogatog noćnog života “urbanog seljaka”, u nastavcima. Druga vatrena priča je pred vama jer i spicy nightlife je dio lifestylea!

Redovito sam znao biti u onoj grupi frendova koji bi našli nekoga za zajebavati i onda bi ga dovodili do ludila. Danima, tjednima i mjesecima i nije to nešto za pohvalu, al’ jebiga, sve to je dio odrastanja. Nedavno sam sreo jednog dečka koji je išao sa mnom u razred, a koji je uvijek bio okružen curama i družio se samo s curama (barem nikada nismo vidjeli kako henga s dečkima), nikada nije pod tjelesnim igrao nogomet, a maturalac je proveo zatvoren u sobi.

Nas petero hahara smo ga uvijek, sve te godine u osnovnoj zajebavali da je gay, da voli dečke i da je mamin sin i nije bio jedini koji se našao na tapeti dnevne doze zajebancije. Kad god bi vidjeli nekoga tko je sređen (ono uska košuljica u hlačama i zalizana kosa) ili ovog jednog frenda na tjelesnom s obrijanim nogama (trenirao je profesionalno plivanje pa je povremeno pala depilacija pred natjecanja) komentar bi bio isti: gle kakav gay I zajebavanje je onda krenulo. Dovoljno je bilo da netko samo pokrene lavinu.

Nije to bilo samo u osnovnoj već i u srednjoj sam se naslušao takvih komentara, a na faksu je to nekako stalo. Ne mislim sada samo na komentare meni bliskih ljudi već i na komentare koje bi slušao u tramvaju, kafićima, klubovima ili čitao na forumima i portalima. Svatko tko je iole malo odskakao od ostalih, bilo po izgledu ili ponašanju ili navikama, a da je to pritom bilo vidljivo – on je bio gay.

Nastavak teksta na www.mcorner.net

Posted by on Mar 18 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA