Home » Inspiracija, Media, Slide » Street style by Daša Gajić

Street style by Daša Gajić

Daša Gajić je 24-godišnja politologinja i fotografkinja o kojoj smo pisali prošle godine u rubrici Fotografi. Željeli smo provjeriti u kom pravcu se kreće Dašina fotografska karijera pola godine od našeg razgovora.

Nakon fokusa na društveno angažiranoj i portretnoj fotografiji, mlada fotografkinja se u međuvremenu posvetila street style fotografiji.

Kada je sasvim slučajno napravila svoje prve street style fotografije 2006. godine u Philadelphii prastarim aparatom, koji je jedva škljocao, Daša nije ni mogla zamisliti da će se baviti navedenim fotografskim žanrom.

Međutim trebalo je punih 6 godina da započne njena street style priča. Jedan od ključnih trenutaka je bilo listanje magazina Stilist u zagrebačkom Bacchus-u kada joj se ponovo javio interes za street style. Nakon toga su uslijedila brojna putovanja na kojima su spontano nastale street style fotke, koje su mnoge oduševile, tako da ne čudi da su počele stizati ponude za street style kolumne na modnim portalima.

Danas Daša radi street style fotke za 10-ak modnih i lifestyle portala u regiji, ima svoj street style blog i FB stranicu posvećenu street style-u, a prije par dana je pokrenula i projekt fokusiran isključivo na muške portrete i muški street style.

O planovima za ostatak godine nerado govori, ali nam je otkrila da planira povratak u Veneciju i Dubrovnik, gradove gdje nastaju magične street style fotke i koji su obilježili njeno fotografsko sazrijevanje.

Posted by on Mar 17 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA