Home » Media, Modna fotografija, Slide » Judita Franković kao Belle de Jour

Judita Franković kao Belle de Jour

Bunuelov kultni film s kraja 60-ih s nezamjenjivom Catherine Deneuve (u filmu zvana Severine Serizy), Ljepotica dana (u originalu Belle de Jour) poslužio je kao inspiracija Adnanu Taletoviću i Saši Božunoviću, koji su ulogu ‘ljepotice dana’ u zagrebačkoj priči dodijelili našoj vrsnoj kazališnoj glumici, Juditi Franković, pravom kameleonu ispred fotografskog objektiva. Set koji je postavljen u hotelu Esplanade u Zagrebu je modna priča o paralelnom životu mlade prelijepe žene iz bogate obitelji, koja svoje sexualne fantazije pronalazi izvan svog doma.

 

Hrvatskoj i široj javnosti Adnan Taletović sigurno je poznat kao jedan od najuspješnijih manekena sa ovih naših prostora, koji je, otisnuvši se iz Rijeke u Milano i Pariz, tijekom vrlo uspješne 20-godišnje manekenske karijere, pred nekoliko godina počeo raditi i kao modni fotograf, te etablirao vlastitu modnu marku Adventuryx.

 

Ovdje Adnana vidimo kao modnog fotografa i producenta ovog editorijala za Noir Dresses iz Zagreba – modnu kuću ekskluzivnih haljina i vjenčanica. Judita Franković nosi nakit Hot Stuff, intimno rublje Leonadro, obuću Roberto Boticelli, naočale Optika ‘5’. Svi se prodajni prostori ovih modnih marki odjeće, obuće i modnih dodataka nalaze u Importanne galeriji. Na zaboravimo spomenuti da je za odlično odrađen i stiliziran make-up i styling frizura zaslužna Iva Berišić te za snimanje videa za Fashion TV zaslužan je Tomislav Šango.

 Location/ date: Hotel Esplanade Zagreb/ ponedjeljak, 18. veljače 2012.

Fotograf: Adnan Taletović i Saša Božunović

Editorial za: Noir Dresses (Importanne Galleria)

Make-up i hair styling: Iva Berišić

Video: Tomislav Šango

Nakit: Hot Stuff (Importanne Galleria)

Obuća: Roberto Boticelli (Importanne Galleria)

Donje rublje: Leonardo (Importanne Galleria)

Naočale: Optika ‘5’ (Importanne Galleria)

Više o Adnanovoj karijeri možete saznati na:
www.adnantaletovich.com

Posted by on Mar 6 . Filed under Media, Modna fotografija, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA