Home » Kozmetika, Media » Šminkanje je za mene više od posla ili hobija!

Šminkanje je za mene više od posla ili hobija!

Predstavljamo vam Nikolinu Gvozdanović,  makeup artisticu iz Velike Gorice.

“Znanje i diplomu o make up – u sam stekla na POU 2008. godine u Zagrebu. Radim make up za: vjenčanja, mature, modna snimanja, spotove i ostale prigode. Pritom koristim vrhunsku profesionalnu kozmetiku. Do sad sam surađivala sa brojnim talentiranim i kreativnim ljudima. Neki od njih su: Martina Hohnjec, Mario Župančić, Deyan Barić, Viktorija Novak, GERILAFilm Production – Igor Sambolec & Robert Ferenc, Agyness Frozen, Zoran Aragović – BiteMyStyle fashion design, Tina Vukov, Leona Paraminski i dr.

Šminkanje je za mene više od običnog posla ili hobija. Pomoći nekome da se osjeća ljepše, samouvjerenije, da prikrije sitne nedostatke, a naglasi ono najbolje i zasja u najboljem svjetlu najvažnijih dana u životu ili pak svakodnevno, za mene je najveća radost. Svako je lice izazov, nova priča. Svatko je zanimljiv i poseban na svoj način, a svojim radom to nastojim istaknuti. Prije svega šminkanje doživljavam kao umjetnost, a to je ono čime sam se odmalena htjela baviti.”
Nikolina Gvozdanović facebook: makeup.nikolina

Posted by on Mar 6 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA