Home » Kozmetika, Media » Završeno Profokusovo make up natjecanje “Ljepota Orijenta”

Završeno Profokusovo make up natjecanje “Ljepota Orijenta”

Na Sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu održano je make up natjecanje učenika u organizaciji Učilišta Profokus. U duhu Orijenta tako je kongresna dvorana odisala frizurama, kostimima i prekrasnim i maštovitim viđenjem make upa  na temu Ljepote Orijenta.

Svi žele sudjelovati na jedinom make up natjecanju vizažista u Hrvatskoj. Kako je Učilište Profokus jedno s najstarijom tradicijom obrazovanja s pravom upisa u radnu knjižicu za vizažista, frizera stilista, tako je i ovim natjecanjem zaslužilo poseban status između ostalih škola i učilišta.

Predstavile su se vizažistice iz Hrvatske i Slovenije:

1.Kristina Andrić, Zdravstveno učilište Zagreb

2. Petra Bolfek, Srednja škola Krapina

3. Jelena Bučić, Srednja škola Slovenija

4. Kristina Colić, Učilište Profokus

5. Taja Debeljak, srednja škola Slovenija

6. Lana Gregorina, Srednja strukovna škola Varaždin

7. Ivona Puntar, Zdravstveno učilište Zagreb

8. Dijana Tomić, strukovna škola u Đurđevcu

Prema glasovima ocjenjivačkog suda u sastavu: Zdravka Bolf- šef šminke HRT, Alma Premerl Zoko – modna savjetnica i urednica portala Modni almanah, Blanka Bare -urednica bloga “Anatomy of beauty” Ivana Bugarija – prvo nagrađena s make up natjecanja vizažista iz regije, Zoran Aragović-modni dizajner i vlasnik brenda Bitemystyle  prvo mjesto pripada Kristini Colić kao i – nagradno putovanje za dvije osobe na Cosmoprof Bologna, koje daruju Učilište Profokus i stalni partner Učilišta, putnička agencija Petros iz Zagreba.

Drugo mjesto osvojila je Taja Debeljak kao i nagradu vizažističkog pribora od tvrtke Metis.Treće mjesto osvojila je Lana Gregorina kao i poklon od Illamasqua kozmetike.

Ostale natjecateljice dobile su zaslužena priznanja za sudjelovanje na ovogodišnjem make-up natjecanju učilišta Profokus kao i priznanja i pehare od Zagrebačkog velesajma.

Zadovoljna osvojenom nagradom svoje učenice bila je i Sandra Marković, mentor u Učilištu Profokus.Kao i Kristina Atletić, koordinator i asisten u odjelu vizažizma. Lidija Marošević koja organizaciju natjecanja vodi od 2006. godine, također je ocjenila pozitivnom i već sada razmišlja o organizaciji za slijedeću godinu.

Posted by on Mar 4 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA