Home » Kozmetika, Media, Slide » Sexy frizura, maskara na obrazima…nee, krivo!

Sexy frizura, maskara na obrazima…nee, krivo!

Upoznali ste ga u klubu, možda čak i u  kinu?? Na tulumu kod prijateljice ili prijatelja?? Kako god i gdjegod, bilo je zabavno, svidio se i on vama i vi njemu i ne osuđujemo vas ako ste odlučili prenoćiti u njegovom društvu, samo imamo par savjeta, da ih ne smetnete s uma, ma koliko bili omamljeni alkoholom ili njegovim likom. Beauty savjeta i onih praktičnih, za jutro poslije.

Brz, nekompliciran sex je želja mnogih avanturista/avanturistkinja i ne samo da je zabavan već jača samopouzdanje. No, da bi i ujutro izgledali primamljivo svom partneru valjalo bi slijediti upute, čisto da samopouzdanje iznenada  ne padne. Čak i da nemate one night stand, moguće je da ćete prenoćiti kod prijatelja a tada treba biti spremna.

Što sve trebate imati u torbici?

Zubni konac ili mini pakiranje vodice za usta ( da ne kradete njegove zalihe)
Maramice za uklanjanje make upa ( ne želite da vam se stvore akne zbog neuklanjanja pudera, zar ne?)
BB cream ( sjajan izum, kremica koja tenu vraća sjaj ali ga i tonira)
Rumenilo ( uvijek, jer trenutno daje živost vašem licu)
Češalj ( i gumicu za kosu)
Maskara ( nikud bez nje!)
Parfem ( idealna je mala proba, tester)

Ako ipak zaboravite na ovaj popis, uklanjanju make upa pomoći će i njegova krema za lice i pjena za brijanje  a boju obrazima dat će štipkanje obraza i ruž, koji nosite u džepu.
U svakom slučaju, ne zaboravite, nakon burne noći on ne izgleda puno bolje od vas pa ni ne trebate osjećati grižnju savjesti. Popijte svoju kavu i požurite kući.

Foto:
typischich.at

Posted by on Mar 2 . Filed under Kozmetika, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA