Home » Inspiracija, Media » Istražite emocije s Leonom Lučevom!!!

Istražite emocije s Leonom Lučevom!!!

Nakon uspješno održane prve radionice „Artikulacija emocija“, Leon Lučev poziva na iduće istraživanje, suočavanje i oslobađanje vlastitih emocija i potencijala kroz razne vježbe.

Nova radionica će se održati,  9. i 10. ožujka u Plesnom centru( bijela dvorana), Ilica 10, od 10 do 14 sati te 16 do 20 sati.  Grupa je ograničena na 15 sudionika.

Prijaviti se možete na e-mail radioniceigre@gmail.com.  Prijava treba sadržavati ime i prezime, dob, zanimanje i razlog prijavljivanja.

Prva od serije radionica „Artikulacija“ je prošla zaigrano, tužno, sramežljivo i pomalo ljutkasto. Sa svim tim emocijama smo se susretali tijekom rada te ih prigrlili i izrazili. Neke su izašle lagano, neke su malo zapinjale, a neke smo iznjedrili zajedničkim snagama. 

Leon Lučev, voditelj

 Kontakt osoba Paola Tolj, mob: 09150 02 429

Voditelj: Leon Lučev

Suvoditelji: Lucija Barišić, Davorka Vidović

 Rad s Leonom bio mi je vrijedan zato što se bavi onim preprekama ( strahovima, izloženošću, nepovjerenjem u sebe i svoj rad, nemogućnošću izražavanja pojedinih emocija… ) koji blokiraju tvoj tzv. umjetnički potencijal. On te navodi da pristaneš i prihvatiš svoje trenutačno stanje. Da ” uzmeš ” svoj strah , prigrliš ga, ne potisneš, ne sakriješ već naprotiv da ga pokažeš i podijeliš. Na taj način kao da se integriraš sa svojim tijelom i bivaš prisutan u sadašnjem trenutku.

Franka

3Na radionici  je bilo odlično – na zabavan način radili smo zapravo ozbiljno istraživanje nas samih: kako reagiramo na pojedine situacije, koliko smo svjesni odnosno nesvjesni tih reakcija. Iz vrlo opuštene atmosfere,  došli smo  do preispitivanja nekih naših unutarnjih stanja.

Borna Juraj

Kao pedagog, Leon Lučev surađuje na Sarajevo Talent Campusu, Medijskoj školi Ante Peterlić u Čakovcu, Umjetničkoj akademiji Split, Sarajevo Film Academy, Ludrugom te kao voditelj i osnivač  djeluje u Školi igre filma i Zlarinskom ljetu koje se bave umjetničkom edukacijom djece.

Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti, a sada rad otvara i svima koji žele istražiti ili pomaknuti svoje granice, neovisno o scenskom iskustvu.

Posted by on Mar 2 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA