Home » Inspiracija, Media » ”Pijano trijezni pogledi wannabe muškarca”

”Pijano trijezni pogledi wannabe muškarca”

Zaboravite Sex and the City koji pratite na malim ekranima! U suradnji s prijateljskim portalom mcorner.net donosimo blogozapise bogatog noćnog života “urbanog seljaka”, u nastavcima. Prva vatrena priča je pred vama jer i spicy nightlife je dio lifestylea!

Ševi mi se. Sada.
Želim se divljački pojebati. Osvrćem se oko sebe. Hrpa ljudi pleše. Reflektori bacaju tonove crvene i plave boje po podiju. Prevladavaju muškarci. Poneka cura se nađe okružena s po tri dečka. Drpare ih. One uživaju u tome. U izazivanju. Provokaciji.
Sve izgledaju isto. Dobro ne baš isto; slično. Pripijene haljinice do koljena s push-up grudnjacima. Par izuzetaka. Par onih radi kojih bi se isplatilo loviti.

Sve nasmijane. Sklopljenih očiju. Drogirane i pijane – kao. Dobro vjerojatno da ima među njima i pijanih i drogiranih. Druge glume tj. mnoge od njih glume. Žele se osjećati poželjno. Žele da ih se osvaja. Iako će na kraju otići doma same baš kao i većina dečkiju oko njih. Ispijam posljednji gutljaj votke juicea. Ovo ide ‘ka tome da bude izgubljena večer. Tražim svoje. Planiram izaći iz kluba. Otključavam svoj HTC. Otvaram WhatsApp. Imam poruku da su skroz naprijed kod disc jockeya. Imam i Facebook inbox: „gdje si?“. Krećem tipkati odgovor. Relativno sam trijezan pa mogu pogađati slova po screenu. Zastanem. Uopće nisam percipirao tko je to poslao. Poslala mi je to jedna cura s kvarta. Baš tipična kvartovska cura. Par puta smo se vidjeli u životu, ali imamo se na Facebooku.

Hodam kroz tu gužvu i odgovaram joj „vani. zašto?“. Neki dečko pored frendice pokazuje DJ-u što da mu pusti. Ne čujem ništa. Pokazujem joj da idem. Ne mogu više. Ova večer nigdje ne vodi. Ni Mansion nije što je nekad bio.

Tri ujutro je. Nisam pijan. Skoro sam pripit. Ali više trijezan. Gužvam se među pijanim ljudima, pretežito dečkima koji jednako kao i ja žele nešto pojebati večeras. Sve se svodi na to. Izlasci su danas red alkohola, red druženja i red ljubljenja. To je za mene dobar izlazak. Kvalitetan.

Nastavak na www.mcorner.net

Posted by on Mar 1 . Filed under Inspiracija, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA