Home » Inspiracija, Kolumne, Text by Durica » Do you mind?

Do you mind?

U dvorani je bilo poprilično vruće. Sjedila je u prvom redu, prekriženih nogu čiji je položaj natjerao besramno kratku haljinicu da se podigne do neslućenih visina. U ruci joj se smjestila lepeza kojom je mahala kratkim, nepravilnim trzajima, razdražena zbog kašnjenja početka revije, žamora bezveznjakovića kojim je bila okružena i vrućine koja joj je, bila je sigurna, obojila obraze onom groznom, seljačkom rumenom bojom. Uputila je preziran pogled živahnom starijem muškarcu koji je neumorno gospođi do sebe sveznajućim tonom pojašnjavao stanje stvari na današnjoj hrvatskoj modnoj sceni.

Konačno je počelo; zvuci poznate klupske glazbe razlijegali su se prostorom dok su se na pisti izmjenjivale mlađahni, po njenom sudu, nedovoljno vitki modeli. Promatrala je revije s minimalnom pažnjom koju nalaže pristojno ponašanje jer je, zapravo, iščekivala samo jednu: onu posljednju. Trebao je to biti i vrhunac večeri; kolekcija renomiranog inozemnog dizajnera koji kreira isključivo za muškarce. Nije da ju je nešto posebno zanimala muška moda, budući da je sama stvarala samo za žene, no zaintrigirala ju je informacija koja joj je nedavno došla u posjed, a koja je svjedočila o izvjesnom muškom modelu španjolske krvi, u kuloarima poznatom po šuškanjima o visokim honorarima koje je, navodno, zarađivao zabavljajući diskretne i bogate poslovne ljude, latentne homoseksualce.
Atmosfera je dosegnula vrhunac kad su pistu, praćeni zvukom bubnjeva, okupirali mladi Apoloni u kratkim, pripijenim hlačicama i golih torza. Napokon se pojavio; nije bilo sumnje koji je od ovih ljepotana njezina večerašnja meta. Sjajne, crne, poluduge kose, sočnih usnica i zamamnih mišića, izmamio joj je čeznutljiv uzdah, baš kao i većem dijelu ženske publike u dvorani. Nestrpljivo je dočekala spektakularan kraj eventa u kojem se dizajner ukazao kako bi primio ovacije gledatelja te se odmjerenim, ali odlučnim korakom zaputila u backstage.

**

Ležao je uzdignutih ruku koje su mu bile čvrsto vezane za uzglavlje kreveta, u tami, vidno uzbuđen. Skinula mu je povez s očiju i potpuno mu oslobodila pogled na prizor svoje raskošne nagosti koji ga je nagnao da zaječi. Drsko se osmjehnula, svjesna dojma koji ostavlja, a zatim se ustala i iz ladice u komodi pored kreveta izvadila kožnati bič…

**

Našao se na hladnom, noćnom zraku, ispred zgrade, ošamućen iznenadnim razvojem događaja. Nije mogao razlučiti je li više šokiran fascinantnim seksualnim iskustvom koje je upravo doživio ili hladnokrvnim izbacivanjem iz meke postelje, morbidno namještene spavaće sobe, i, naposljetku, iz stana. Nakon što ga je dovela do ludila za što joj se nastojao odužiti najbolje što je mogao i umio, natjerala ga je da se odjene i šturo ga je obavijestila da njegovo dulje zadržavanje u njenim odajama nije poželjno. Vrlo je brzo odustao od nagovaranja kad je opazio divljački sjaj u tim prodornim, zelenim očima i čvrst stisak ruke oko bolnog pomagala koje mu je, samo koju minutu ranije, priuštilo trenutke ekstaze.

**

Nije mogao vjerovati što mu se događa; bezobrazna pohotnica ga je opsjedala u mislima noću i danju. Iznova je, dok se dirao u osami svoje hotelske sobe, proživljavao svaki njen dodir, ugriz i udarac. Odlučio je da neće napustiti grad dok ju ponovno ne bude imao, iako ga je manager već dvaput podsjetio na unaprijed dogovorenu madridsku gažu u jednom klubu gdje je povremeno nastupao kao DJ. Jednostavno, morao je nešto poduzeti. Na internetu je pronašao telefonski broj njene modne kuće.

**

Luis je ozlovoljeno zagrizao u sendvič koji mu je pružila nasmijana stjuardesa koja mu je poželjela dobar tek. Zapravo mu uopće nije bilo do jela; pomisao na jutrošnje događaje mu je izazvala komešanje u želudcu. U protekla dva dana je nekoliko puta nazvao pronađeni broj i tražio vlasnicu i svaki mu je put, nakon što se opetovano predstavio, nepoznat ženski glas odgovorio da „gospođa nije dostupna“. Jutros je opet okušao sreću, a nakon upita je uslijedila kratka stanka nakon koje mu je taj isti glas priopćio kako mu je gospođa poručila da će nazvati policiju ako je ne prestane proganjati pozivima.

**

Užurbano je spakirao kovčege, nazvao managera i rekao mu da će ipak stići u dogovoreno vrijeme za nastup. Ukrcao se u taksi koji se uputio prema zagrebačkoj zračnoj luci. Više nije bilo razloga da se i sekunde dulje zadrži u ovom gradu.


Text by Durica

Photo: www.myportiswaspsays.com, http://1.bp.blogspot.com

 

Posted by on Feb 20 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Text by Durica. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA