Home » Fashion report, Inspiracija, Media, Slide » Bili smo na… Capitano Fashion sensation

Bili smo na… Capitano Fashion sensation

U Rijeci je povodom Valentinova održana modna revija Capitano fashion sensation, u organizaciji Kristine Jezernik, višestruke predstavnice Hrvatske na međunarodnim izborima ljepote.

 Projekt ove modne revije osmišljen je kako bi Rijeka obogatila modni život a istodobno kako bi se dizajneri predstavili mlađoj populaciji kroz zabavu. Reviju u Capitano klubu nosili su riječki modeli : Marizela Hrstić, Sanja Dobrić,  Mya Mašić, Tea Frlan,  Tamara Tomić, Iris Vujić, Afrodita Bajramoska.

Nastupilo je nekoliko riječkih dizajnera te predstavilo prekrasne kolekcije :

Vesna Kuiš – surađuje sa Nikolinom Petrušić zajedno pod imenom Egzor. Rade svečane gala haljine za međunarodne izbore ljepote i slične manifestacije javnog tipa, a na suradnju su se odlučile  nakon završene škole za modni dizajn – smjer modelista visoke mode. Vesna kreira odjeću za koju kaže da je jedan korak unaprijed, odnosno jedu sezonu ispred komercialne prodaje. Smatra da je uvijek važno biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tako je i sa modnim trendovima i ponudom odjeće. Smatra da je stil vječan i nikada ne izlazi iz mode, ma koliko avangardan bio.

Nikolina Petrušić –  školovana je za modelistu visoke mode, sama kreira, kroji i izrađuje odjeću, koju predstavlja na raznim eventima, bilo da se radi o nekim poznatim osobama koji od nje traže styling do manifestacija glamouroznog tipa
Sa Vesnom Kuiš je osnovala Egzor, koji smatra da će promijeniti mnoge trendove na bolje jer kroz kreativnost i rad na visokoj modi, glamuroznosti, avangardi, kroz nosivost i prilagođenost svaka osoba može zasjati i biti upravo ono šta ona želi.

Maja design  – najviše voli raditi dnevne haljine i ležerne kombinacije za svaki dan. Kolekcija odiše jednostavnošću

Salon Marie namijenjen je svim mladim,samosvjesnim djevojkama koje žele izgledati posebno, profinjeno i elegantno. U ponudi se mogu pronaći vjenčanice, svečane haljine, dnevne odjevne kombinacije  – sve što je potrebno za savršen izgled.
Osim vjenčanica i svečanih haljina, nude i usluge šivanja te izradu konfeta, revera, pozivnica, zahvalnica i svega što je potrebno za vjenčanje

Za vrhunski make up pobrinula se poznata profesionalna make up artistica Iva Berišić. Nakon završene španjolske Make up Akademije sve prisutnija artistica na riječkoj, zagrebačkoj i osječkoj modnoj sceni. Poznata po suradnji u emisiji “Extravagant” Kanala Ri, kao i sa brojnim modnim fotografima kao vizažist, stilist i asistent, a nerijetko i kao model. Obožava kistove i fashion make up.

Originalne svečane frizure napravila je poznata frizerka Snježana Tuhtan. Kreacije su bile upotpunjene unikatnim nakitom Nina Da Costa.  Na modnu senzaciju se odazvalo mnoštvo uzvanika a jedan od razloga je što je svaka dizajnerica nagradila po njezinu odabiru najbolji styling.
Nagrađene za najbolji styling večeri su Ana Babić koju je nagradila Nikolina Petrušić, Romina Tešić koju je nagradila Maja design, Nataša Sanadar koju je nagradila Vesna Kuiš. Dobitnica  raskošnog CFS MAKEOVER  -a   je Gabrijela Žeželić. Makeover  čini: Make up by Iva Berišić, frizura by Snježana Tuhtan, haljina by salon Marie, nakit by Nina da Costa

Senzacionalnu modnu večer zabilježio je poznati riječki fotograf Josip Čekada.

Posted by on Feb 19 . Filed under Fashion report, Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA