Home » Inspiracija, Media, Slide » Artikulacija emocija s Leonom Lučevom!

Artikulacija emocija s Leonom Lučevom!

Produkcija Živa u suradnji sa Zagrebačkim plesnim centrom poziva Vas na radionicu Artikulacija emocija s Leonom Lučevom!

 Naučite umjetnost izražavanja emocija kroz glumačke i druge vježbe!

Jeste li ikada istrčali sram, otpjevali tugu, iskakali bijes, isplesali radost? Nikad niste vrištali, a rado biste? Što to znači biti izložen? Koliko teško mislite i lako spavate? Volite li sve svoje emocije jednako? Kako govoriti ispred drugih i osjećati se ugodno?

Leon Lučev u suradnji s kolegama umjetnicima i sociolozima pokreće kontinuirani rad na istraživanju, suočavanju i oslobađanju vlastitih emocija i potencijala kroz vježbe predstavljanja, izlaganja, prepoznavanja emocija, artikuliranja emocija, prihvaćanja emocija. Vođene improvizacije.

Radionica pod nazivom Artikulacija emocija, održat će se 2. i 3. veljače u ZPC-u, Ilica 10, od 10-14 te 16-20 sati.  Prijaviti se možete na e-mail radioniceigre@gmail.com.  Prijava treba sadržavati ime i prezime, dob, zanimanje i razlog prijavljivanja.

Tijekom praktičnog rada susretao sam se i još uvijek se susrećem kako s vlastitim ograničenjima u  vidu srama, straha, raznih nelagoda, tako i s ograničenjima svojih kolega te drugih polaznika radionica koje ih sputavaju u poslu, privatnom životu, izražavanju, stvaranju… Iz toga, kao i iz iskustva vođenja radionica i rada s ljudima, proizašla je potreba kreiranja radionice Artikulacija emocija, koja je bazirana na osobnom procesu pronalaženja načina kako maksimalno artikulirati vlastite potencijale kao umjetnik.

Leon

Kao pedagog, Leon Lučev surađuje na Sarajevo Talent Campusu, Medijskoj školi Ante Peterlić u Čakovcu, Umjetničkoj akademiji Split, Sarajevo Film Academy, Ludrugom te kao voditelj i osnivač  djeluje u Školi igre filma i Zlarinskom ljetu koje se bave umjetničkom edukacijom djece.

Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti, a sada rad otvara i svima koji žele istražiti ili pomaknuti svoje granice, neovisno o scenskom iskustvu.

Mjesto održavanja: Zagrebački plesni centar ( bijela dvorana ), Ilica 10, 10000 Zagreb

Datum radionice: 2. i 3. veljače 2013.

Vrijeme rada: oba dana od 10 – 14 i 16 – 20 sati

Posted by on Jan 22 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA