Home » Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Marina Đarmati » Igra ilustracije i mode – Laura Laine

Igra ilustracije i mode – Laura Laine


Modna ilustratorica Laura Laine studirala je Modni dizajn u Helsinkiju, glavnom i najvećem gradu Finske, smještenom u južnom dijelu zemlje na obali Finskog zaljeva. Tijekom tog vremena fokusirala se isključivo na modne ilustracije.   Pri završetku studija počela je raditi kao slobodni ilustrator u punom radnom odnosu, a uz to je bila i profesorica na fakultetu.

Njezine  ilustracije su impresivne, romantične, fascinantne, pomalo mračnog gotičnog štiha ovisno o kojem se projektu radi. Slobodno mogu reći kako bih rado neku njezinu sliku aplicirala na majicu ili ukrasila zid svoje sobe. Gotovo sve crta grafičkom olovkom. Posebnost njezina rada je senzualnost koja je prepoznatljiva po bogatim i neobičnim detaljima kao i  kreacijama. Glavni štih je  duga kosa koju oslikava na svojim ženskim likovima.

Foto gore: Horoscopes Elle Russia part 1

Elle Russia 2

Nastavak na myinspiringeveryday.wordpress.com

Text by Marina Đarmati

Posted by on Jan 9 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Marina Đarmati. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA