Home » Kozmetika, Media » Marble…Nails!!!

Marble…Nails!!!

Ekipa whattafashion.com prati mnoge blogere, među njima i girlygirl, čiji je zadnji post oduševio naše noktiće! Marmorieren ili marble tehniku poznajemo već godinama, otkad smo ju isprobali na svili ali otkad smo ju vidjeli na Josipinim noktima, čini se da će ona ove zime postati trend u našim ženskim redovima.

O svom novom looku Josipa na svom blogu kaže:

“Danas imam pravu poslasticu za vas. Barem ja tako mislim. Radi se o superduper kul manikuri koju sam otkrila prošle godine (time mislim na 2011., nisam se još navikla na to da je prošla godina sad već 2012.). Ova manikura iskorištava način na koji se lak za nokte ponaša u/na vodi.

Svaka čast onoj koja je došla na ideju o kapanju laka po vodi, mora da je neka fizičarka, jer ja se ne bih toga nikad sjetila. Kao što vidite po naslovu, radi se o water marble manikuri. Po dobrom starom hrvatskom, o noktima s efektom mramora. Da, mramora! Ne mramornog kolača! A izgleda ovako…”

Nastavak na
girlygirliness.blogspot.com

Posted by on Jan 8 . Filed under Kozmetika, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA