Home » Inspiracija, Media, Slide » Sretna vam Nova godina!

Sretna vam Nova godina!

Nadam se da ste proveli ove blagdane s najmilijima uz obilje smijeha i radosti te da ste dočekali novu 2013.g. na najbolji mogući način. Ostavite iza sebe sve loše jer nema smisla vraćati se u prošlost, već uživajte u sadašnjem trenutku i u svakom danu pronađite razloga da budete sretni.

Želim vam se ispričati zbog nepisanja postova na blogu i  gotovo nikakve aktivnosti na fan page-u zadnjih par dana, no radilo se o višoj sili na koju nisam mogla utjecati, ali sada sam ponovno s vama i radujem se nastavku našeg druženja.  Za početak ću se osvrnuti na proteklu godinu.

Moram priznati da je 2012. bila najuzbudljivija godina u mom životu i drago mi je što sam unatoč strahovima i mnogim pitanjima iznad glave – ‘što ako ovo’, ‘što ako ono’, otvorila modni/lifestyle blog My Inspiring Everyday koji mi je pružio nova poznanstva, suradnje,  a neki ljudi koje sam upoznala postali su mi pravi prijatelji.

Jako sam sretna i ponosna što su mnogi pripadnici modnog svijeta prepoznali moj trud i rad te mi ukazali svoje povjerenje pristankom na intervju.
Neki su se uz to, velikodušno ponudili da budu i sponzori  te  su tako darivali moje fanove i čitatelje vrijednim nagradama. Svaki put do ostvarenja cilja počinje prvim korakom, no na tom putu potrebno je puno strpljenja, uloženog vremena, odgovornosti i odricanja.

Naravno, može doći i do krivih poteza, no to je tek oblik učenja i prvi korak do nečeg boljeg. Važno je da istu grešku više ne ponoviš. Otkad sam se počela baviti ovim ‘poslom’ raskinula sam neka prijateljstva, obnovila stara – ukratko, shvatila sam tko se istinski raduje mom uspjehu. Odlučila sam više ne rasipati svoju energiju i vrijeme na one koji to ne zaslužuju, već se posvetiti pravim i iskrenim prijateljima. Uvidjela sam da mnogi trče za materijalnim stvarima, umjesto da se okrenu ljubavi, unutarnjoj ljepoti i prijateljstvu jer to nema cijenu. Mislim da je najveći poklon koji možete dobiti upravo osjećaj kada znate da ste voljeni i kada volite.

Nastavak na myinspiringeveryday.wordpress.com

Text by Marina Đarmati

Posted by on Jan 5 . Filed under Inspiracija, Media, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA